Când începe al şaselea sezon „Chefi la cuţite“ de la Antena 1

Când începe al şaselea sezon „Chefi la cuţite“ de la Antena 1

„Chefi la cuţite“ revine pe micile ecrane cu cel de-al şaselea sezon FOTO Antena 1

Show-ul culinar „Chefi la cuţite“, de la Antena 1, se pregăteşte să revină pe micile ecrane cu cel de-al şaselea sezon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sezon „Chefi la cuţite“, prezentat de Gina Pistol (36 de ani), va avea premiera pe 29 şi 30 octombrie, de la ora 20:00, la Antena 1.  
 
Concurenţi talentaţi, preparate ce nu au mai fost prezente până acum sub cloşuri, noi reguli, dar şi o veste neaşteptată din partea Ginei Pistol ce îi va lua prin surprindere pe cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, vor constitui surprizele noului sezon, spun reprezentanţii postului.  
 
Oameni de toate vârstele, cu meserii printre cele mai surprinzătoare, pasionaţi de gastronomie care au trecut graniţele pentru a se înscrie în acest show, toţi vor face parte din arena culinară a sezonului cu numărul 6. 
 
FOTO Antena 1

După focurile etapei de audiţii şi a celei de Bootcamp, doar 18 locuri vor rămâne disponibile în aventura culinară „Chefi la cuţite“, însă până la a-şi alege ucenicii, cei trei juraţi vor căuta să găsească „spectacol în farfurie“.  
 
Până în acest moment, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu şi-au adjudecat fiecare câte două finale, tocmai de aceea clasamentul îi impune lui Cătălin Scărlătescu să lupte şi mai aprig în sezonul cu numărul 6: 
 
„Eu rămân la părerea că oricine poate participa la acest concurs- indiferent de rasă, vârstă, sex sau profesie. Îmi doresc ca în acest sezon să câştig fie cu un sudor, cu o croitoreasă, un sofer de tir, un marinar, un profesor universitar, sau o casieriţă. Şi lista poate continua!“, mărturiseşte chef Scărlătescu. 
 
citeste totul despre: