Anamaria Prodan a lansat două posturi de televiziune: „Eu toată viaţa am făcut pariuri imposibile”

Anamaria Prodan a lansat două posturi de televiziune: „Eu toată viaţa am făcut pariuri imposibile”

Foto: Arhivă

Impresarul FIFA Anamaria Prodan a lansat miercuri, la ora 18:00, cele două posturi de televiziune „Realitatea Sportivă” şi „Realitatea Star“. „Eu toată viaţa am făcut pariuri imposibile”, a spus ea cu doar câteva minute înainte de eveniment.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Mulţi m-au întrebat de ce fac asta acum, de ce când toată lumea închide sau îşi strânge bănuţii, 2 tineri deschid 2 posturi de televiziune şi au nişte aspiraţii şi aşteptări extraordinare? Iar eu le-am răspuns că fac asta pentru că avem alături prieteni dragi, oameni minunaţi, care au pus umărul alături de noi şi din planurile extraordinare pe care le aveam s-au născut nişte idei, nişte emisiuni şi nişte titluri de emisiuni extraordinare. 

Eu toată viaţa am făcut pariuri imposibile, întotdeauna mi-am lăsat prietenii să aleagă, pe ideea "alege tu că eu oricum câştig". De asta, când mi-au zis să nu deschid o televiziune le-am spus "OK, deschid două!", a afirmat Anamaria Prodan, potrivit Realitatea.net.
 
Anamaria Prodan a anunţat recent că se alătură Trustului Realitatea. 
 
"Mă întorc la prima dragoste, la presă. Vreau să fiu numărul 1. Mereu am crezut în puterea presei de a schimba orice şi oricum. Cred în oamenii tineri şi foarte bine pregătiţi. Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piaţă. Canalul de sport e altfel faţă de tot. E greu să te baţi cu cabliştii, tu, ca un bebeluş. Dar o să vedeţi că doar omul sfinţeşte locul. Vom strânge o echipă frumoasă, fără pată.
 
În afara a tot ce vom achiziţiona pe partea de meciuri de fotbal şi alte competiţii sportive, eu vreau să aduc în prim-plan şi munca sportivilor, viaţa lor din afara terenului. Vreau să îi văd şi altfel, nu doar timoraţi în faţa camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu ştie decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat!
 
Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom creşte.”, a afirmat ea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările