Parov Stelar revine la Bucureşti vara aceasta: cine cântă în deschidere

Parov Stelar revine la Bucureşti vara aceasta: cine cântă în deschidere

Parov Stelar aduce turneul „Burning Spider“ la Bucureşti FOTO Getty Images

Grupul electro swing austriac Parov Stelar va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 16 iunie, de la ora 20.00, arată News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concertul pe care grupul producătorului şi DJ-ului Marcus Füreder îl va susţine în Capitală face parte din turneul „Burning Spider“, care va ajunge în ţări ca Slovacia, Portugalia, Spania, Italia şi Germania.
 
În deschiderea show-ului, vor urca pe scena bucureşteană grupurile Wax Tailor, Golan şi Oktopus, informează organizatorii. Accesul persoanelor cu vârste sub 18 ani este strict interzis.
 
Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul thefresh.ro, la preţul de 79 de lei.
 
Artistul Marcus Füreder, născut pe 27 noiembrie 1974, în Linz, Austria, a debutat în 1998 sub numele Parov Stelar. Stilul muzical abordat este o combinaţie de jazz, electro şi house, iar austriacul este cunoscut drept un pionier al electro swing. A lansat 14 albume, de studio şi compilaţii live, iar printre cele mai de succes piese ale sale se numără „Matilda“, „Clap your hands“ şi „The sun“. Parov Stelar a fost prezent pe afişul mai multor festivaluri internaţionale de renume, ca Glastonbury, Eurockéennes, Rock Werchter şi Sziget. A colaborat cu artişti ca Lana Del Rey, Brian Ferry şi Lady Gaga. Anul trecut, Parov Stelar a urcat şi pe scena de la Untold.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: