Printre concertele mari din portofoliul YellowTickets.ro firgurează nume mari la nivel internaţional precum Gipsy Kings sau artişti de TOP din România precum Delia, Smiley, Zdob & Zdub, Carla’s Dreams şi mulţi alţii.

„Având în vedere că YellowTickets.ro reprezintă unul dintre cele mai noi brand-uri din industria de ticketing din România, ne dorim ca prin această campanie să ne prezentăm unui public cât mai larg, dar şi să încurajăm industria de entertainment din ţara noastră.” a declarat Vlad Burian, Managing Partner YellowTickets.

YellowTickets.ro este un vânzător de bilete care a intrat pe piaţa din România la mijlocul anului 2018 şi care îşi propune să devină unul dintre principalii actori din industria de ticketing din România. În momentul de faţă, platforma de ticketing YellowTickets.ro asigură vânzarea pentru majoritatea evenimentelor care au loc la Berăria H (Cea mai mare Berărie din Sud-Estul Europei), dar şi pentru deja cunoscutul concert Gipsy Kings la Sala Polivalentă din Cluj Napoca!