„Soul”, filmul creat de Pixar de Crăciun, se vede doar pe Disney+ de pe 25 decembrie

„Soul”, filmul creat de Pixar de Crăciun, se vede doar pe Disney+ de pe 25 decembrie

Selecţionat în afara competiţiei la Festivalul de Film de la Cannes 2020, "Soul", ultima producţie Walt Disney/ Pixar, este disponibil doar pe Disney+ din 25 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Animaţia urmează astfel exemplul stabilit de „Mulan”, lansat exclusiv pe Disney+ mai devreme în acest an.

Printre actorii care şi-au împrumutat vocile în „Soul” se află Phylicia Rashad, Questlove, Angela Bassett şi Daveed Diggs, cu Jon Batiste care asigură coloana sonoră.

Co-regizorul şi co-scenaristul Pete Docter a declarat că "Soul" nu şi-a propus să fie centrat în jurul unor persoane de culoare. 

„Soul” îl are în centru pe Joe (voce Jamie Foxx), care visează să fie artist jazz, însă, înainte de a da lovitura, un accident face ca sufletul lui să se separe de trup. Este transportat în „The Great Before”, un tărâm fantastic unde noi suflete îşi primesc personalităţile înainte de a ajunge pe Pământ. Acolo întâlneşte un suflet numit 22 (voce împrumutată de Tina Fey). Cei doi fac eforturi pentru a înapoia sufletul lui Joe trupului de pe Pământ înainte de a fi prea târziu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările