Liv Tyler a ales să renunţe la rolul din serialul „911: Lone Star“ din cauza pandemiei de COVID-19

Liv Tyler a ales să renunţe la rolul din serialul „911: Lone Star“ din cauza pandemiei de COVID-19

Liv Tyler FOTO AP

Actriţa Liv Tyler a ales să renunţe la rolul din serialul „911: Lone Star” din cauza unor probleme legate de pandemia de Covid-19, informează The Hollywood Reporter.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tyler avea un contract multianual cu Fox. Ea s-a mutat de la Londra la Los Angeles, unde este filmat serialul lui Tim Minear.

„Cât de încântaţi suntem să fim ajutaţi de un star de film de statura lui Liv Tyler să lansăm primul sezon «911: Lone Star»“, a spus Minear. „Ne-a plăcut mult să lucrăm cu Liv şi îi vom fi mereu îndatoraţi (...) Uşa va fi mereu deschisă pentru întoarcere“, potrivit news.ro. 

Rolul lui Tyler nu va fi redistribuit, iar producătorii nu plănuiseră ieşirea lui din serial. Absenţa ei va fi absorbită de o nouă prezenţă permanentă, Gina Torres („Suits”), care a fost aleasă luna aceasta. Ea îi va da replica lui Rob Lowe.

Liv Tyler este cea mai cunoscută actriţă care optează să renunţe în această perioadă la un rol. Fiica liderului trupei Aerosmith are doi copii mici cu partenerul ei la Londra.

Noi episoade „911: Lone Star“ vor fi difuzate în 2021.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările