Coincidenţă macabră! Ce rol interpreta Alec Baldwin când a ucis-o pe directoarea de imagine la filmări

Coincidenţă macabră! Ce rol interpreta Alec Baldwin când a ucis-o pe directoarea de imagine la filmări

Nepotul lui Harland Rust a fost cea mai tânără persoană spânzurată vreodată în Vestul Sălbatic. FOTO: findagrave.com

Alec Baldwin (63 de ani) este în continuare în stare de şoc, după tragedia pe care a provocat-o accidental pe platourile de filmare la western-ul ”Rust”. Ca o coincidenţă macabră, actorul interpreta rolul unui haiduc care încerca să-şi ajute nepotul trimis la spânzurătoare pentru o crimă comisă accidental.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alec Baldwin a venit din proprie iniţiativă să le dea declaraţii poliţiştilor ajunşi la locul tragediei, ferma Bonanza Creek. Deşi aflat în stare de şoc, acesta a răspuns la toate întrebările şi nu a fost reţinut de oamenii legii.

Rănită în piept cu arma manevrată de Baldwin, Halyna Hutchins (42 de ani), directoarea de imagine a producţiei, a fost transportată cu elicopterul la spital, dar a murit din cauza rănilor. Regizorul Joel Sousa (48 de ani) a fost transportat cu ambulanţa la un alt spital, unde a primit îngrijiri, dar nu a avut nevoie de spitalizare peste noapte.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările