VIDEO Ricky Martin: Sunt mândru că sunt un homosexual norocos

VIDEO Ricky Martin: Sunt mândru că sunt un homosexual norocos

Ricky Martin recunoaşte că e homosexual şi se declară mândru/ 30 martie

Celebrul cântăreţ portorican Ricky Martin a recunoscut că este homosexual într-un articol publicat pe site-ul său oficial, acesta afirmând că este "un dar" de la viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos", a scris cântăreţul pop în vârstă de 38 de ani pe site-ul său, rickymartin.com. Ricky Martin este tatăl a doi gemeni născuţi dintr-o mamă purtătoare/surogat în 2008. El a precizat că şi fiii săi l-au ajutat să ia decizia.

"Să continuu să trăiesc aşa cum am făcut-o până azi ar întina strălucirea care marchează naşterea acestor copii. Destul. Trebuie ca acest lucru să se schimbe... Anii de tăcere şi meditare m-au făcut mai puternic şi mi-au amintit că toleranţa trebuie să vină din interior", a adăugat Ricky Martin în scrisoarea sa.

Starul, adulat de numeroase femei, care îi admiră mişcările dezlănţuite pe ritmuri de salsa, a afirmat că îşi acceptă "homosexualitatea ca pe un dar de la viaţă...". "Mă simt binecuvântat să ştiu cine sunt eu de fapt", mai spune cântăreţul.

Ricky Martin a mărturisit că a  păstrat tăcerea asupra acestui lucru pentru că prietenii l-au sfătuit că o astfel de mărturisire i-ar putea ruina cariera.

Starul s-a născut la sfârşitul anului 1971 la San Juan, capitala Puerto Rico. Pe numele său real Enrique Jose Martin Morales, Ricky Martin a început cariera sa solo în 1991 după o adolescenţă petrecută în "boy's band" latino "Menudo".

El a vândut de atunci circa 35 de milioane de albume, mai ales mulţumită cântecelor "Maria /Un, dos, tres/", "Livin' la vida loca" şi "The Cup of Life"/"La copa de la vida", imn al Mondialului de fotbal 1998.

Artistul cântă mai ales în limba spaniolă, fiind unul dintre puţinii artişti latino care şi-au construit o carieră de succes cântând şi în engleză.

Ricky Martin este ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF şi este implicat în mai multe activităţi umanitare în ţara sa natală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările