Survivor 2021. Mesajul transmis de Ştefan Ciuculescu colegilor săi după ce a fost eliminat. Pe cine vrea în finală

Survivor 2021. Mesajul transmis de Ştefan Ciuculescu colegilor săi după ce a fost eliminat. Pe cine vrea în finală

Ştefan Ciuculescu, eliminat de la Survivor România Foto: instagram stefanciuculescu_fanpage

După meciul inedit de duminică seara, în care echipele  României şi Greciei au concurat în echipe mixte, de la Survivor România a fost eliminat un concurent de la Faimoşi. Este vorba despre Ştefan Ciuculescu, nominalizat de Zanni. El le-a transmis un mesaj colegilor săi, înainte de a-şi lua rămas bun de la ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Meciul eveniment de duminică seara, de la „Survivor România”, în care echipele Greciei şi României au concurat în echipe mixte pentru jocul de Recompensă, a fost, urmărit de peste 2 milioane de telespectatori, în minutul de aur, Kanal D fiind lider de audienţă pe toate targeturile monitorizate.În premieră pentru „Survivor România”, aseară s-au reunit echipele „Survivor Grecia” şi „Survivor România”, conform Click.ro
 
Faimoşilor li s-au alăturat membrii echipei Roşii din Grecia, în vreme ce Războinicii au luptat umăr la umăr cu Albaştrii Greciei. O experienţă ieşită din comun, în urmă căreia Echipa Roşie şi-a adjudecat reuşita, cu scorul de 10-6, primind drept recompensă o cină copioasă la un restaurant din Republica Dominicană. Punctul decisiv a fost înscris de concurentul Ilias, în duelul cu Marius. 
 
Ştefan Ciuculescu, eliminat de la Survivor România
 
Aseară a avut loc şi eliminarea lui Ştefan Ciuculescu din competiţie, acesta întrunind cele mai puţine voturi din partea publicului. Favoriţii publicului de săptămâna această au fost Zannidache, în echipa Faimosilor, şi Andrei, în echipa Războinicilor. Momentul plecării lui Ştefan a fost unul extrem de emoţionant; jucător redutabil, care şi-a câştigat respectul coechipierilor şi pe cel al adversarilor, acesta a părăsit „Survivor România” cu fruntea sus, în ropote de aplauze.
 
Citeşte continuarea pe Click.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările