„Sunt soţia ta pe viaţă!“. Povestea de iubire nefericită dintre Marilyn Monroe şi bărbatul care a adorat-o până la moarte

„Sunt soţia ta pe viaţă!“. Povestea de iubire nefericită dintre Marilyn Monroe şi bărbatul care a adorat-o până la moarte

Credeam că nu mai există lucruri de descoperit despre legendara Marilyn. Vedeta Hollywood-ului de altădată a avut o existenţă scurtă şi complicată şi nici astăzi nu poate spune cineva că a cunoscut-o cu adevărat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ce şi-a dorit de la viaţă, cine a fost marea ei iubire, ce regrete a avut ea? Actriţa decedată accidental în anul 1962 a fost căsătorită de trei ori, toate cele trei mariaje fiind, însă, unele nefericite. Cel puţin aceasta a fost concepţia generală.

Povestea de dragoste care a captat, în acei ani, atenţia media a fost cea cu al doilea ei soţ, jucătorul de baseball Joe DiMaggio, cu care actriţa a fost căsătorită între 1954 şi 1955. El era o stea a sportului, ea a marelui ecran, aşa că relaţia lor părea perfectă, din acest punct de vedere. Iar Marilyn chiar îl iubea pe Joe, aşa cum aveau să dea de înţeles scrisorile şi bileţelele de dragoste descoperite recent, în care diva îi declară lui Joe că este "soţia lui pe viaţă".

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările