Stilul METalic

Stilul METalic

Karolina Kurkova

Gala anuală a Costumelor de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, cunoscută drept Met Gala, a avut loc luni seară şi ca în fiecare an a permis vedetelor de la Hollywood să etaleze ţinute cât mai impunătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trendul acestei ediţii a fost dictat de rochiile în culori metalice, strălucitoare şi demne de covorul roşu. Actriţele Jessica Alba, Cameron Diaz, dar şi modelul Karolina Kurkova de la Victoria's Secret au fost printre cele care au atras blitzurile de partea lor datorită rochiilor semnate de Michael Kors, Stella McCartney şi respectiv Rachel Zoe.

Cameron Diaz, Rihanna, Jessica Alba, Sofia Vergara (stânga), Keren Craig,  Georgina Chapman şi Leighton MeesterAşa cum la fiecare eveniment de acest gen anumite rochii rămân în istorie pentru aerul lor fabulos, la fel de celebre devin şi cele mai puţin inspirate. Este cazul fotomodelului Anja Rubik care şi-a făcut apariţia într-o rochie asemănătoare celei purtate de Angelina Jolie la premiile Oscar din acest an.

Nina Dobrev, Jessica Alba, Anja Rubik, BeyoncéPiesa vestimentară a dezvăluit un pic prea mult din piciorul fotomodelului, evidenţiind absenţa lenjeriei intime. Rochia a fost creată de designerul Anthony Vaccarello, la braţul căruia fotomodelul de 28 de ani s-a aflat la Gala Muzeului Metropolitan de Artă. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: