Ruptura dintre ducii de Cambridge şi ducii de Sussex este oficială: motivul pentru care cuplurile regale nu vor mai lucra la aceeaşi fundaţie FOTO

Ruptura dintre ducii de Cambridge şi ducii de Sussex este oficială: motivul pentru care cuplurile regale nu vor mai lucra la aceeaşi fundaţie FOTO

Ducii de Sussex şi Ducii de Cambridge nu vor mai lucra împreună la aceeaşi fundaţie

Fundaţia Regală de Caritate a ducilor de Cambridge şi Sussex (n.r. - Royal Foundation of Duke and Duchess of Cambridge & Sussex) şi-a schimbat oficial numele, după ce prinţul Harry şi soţia sa, ducesa Meghan Markle, au părăsit Palatul Kensington de la Londra, pentru a se instala la Frogmore Cottage din Windsor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fundaţia înfiinţată de William şi Kate a revenit la numele The Royal Foundation of The Duke and Duchess of Cambridge/Fundaţia Regală a ducelui şi ducesei de Cambridge, marcând pasul final în separarea profesională a celor două cupluri regale, scrie Daily Mail. 
 
Prinţul Harry şi ducesa Meghan îşi vor înfiinţa propria fundaţie după ce s-au desprins de cea în care colaborau cu prinţul William şi Kate Middleton. 
 
Această decizie a alimentat speculaţiile în presa britanică despre distanţarea celor doi fii ai prinţului Charles şi ai prinţesei Diana, mai ales după o presupusă neînţelegere între soţiile lor, notează news.ro.
 
De altfel, expertul regal Phil Dampier a declarat pentru Daily Mail că separarea din punct de vedere profesional a celor două cupluri este „o greşeală imensă“, care sugerează că ducii şi ducesele concurează unii cu alţii, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. 
 
Documents published by Companies House today show William and Kate's foundation is now just 'The Royal Foundation of The Duke and Duchess of Cambridge'
 
Palatul Kensington a negat speculaţiile şi a explicat că decizia „vizează ca activitatea şi responsabilităţile alteţelor lor regale să fie cât mai complementare posibil pe măsură ce se pregătesc pentru funcţiile lor viitoare şi ca activităţile caritabile să corespundă mai bine cu noile lor case“. 
 
Concret, „Fundaţia Regală va deveni principala organizaţie caritabilă şi filantropică a ducilor de Cambridge (William şi Kate)“, a indicat Palatul Kensington. 
 
Această fundaţie se ocupă în special de bunăstarea militarilor şi a foştilor combatanţi, de copii şi adolescenţi, de protejarea speciilor ameninţate şi de mediul înconjurător, dar şi de problemele de sănătate mintală. 
 
De cealaltă parte, „ducele şi ducesa de Sussex (Harry şi Meghan) vor stabili propria lor fundaţie caritabilă cu sprijin operaţional, pentru o perioadă de tranziţie, de la Fundaţia Regală“. 
 
Harry, fratele său şi soţiile lor vor continua să lucreze împreună pe viitor, pe subiecte precum sănătatea mintală, precizează Palatul. 
 
De asemenea, un alt expert regal a declarat, într-un nou documentar despre familia regală, că prinţul William e deranjat de faptul că Harry şi Meghan încalcă deseori protocoalele regale. 
 
Cele două cupluri s-au distanţat şi din punct de vedere geografic. Harry şi Meghan au părăsit Palatul Kensington de la Londra, unde locuiau cu William şi Kate, pentru a se instala la Frogmore Cottage din Windsor, la 40 de kilometri vest de capitală, unde îşi cresc primul copil, pe Archie, născut pe 6 mai.
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările