Ricky Martin a anunţat că s-a căsătorit în secret şi a dezvăluit ce le-a spus copiilor când l-au întrebat de ce au doi tătici

Ricky Martin a anunţat că s-a căsătorit în secret şi a dezvăluit ce le-a spus copiilor când l-au întrebat de ce au doi tătici

Ricky Martin şi Jwan Yosef şi-au început relaţia în 2015 FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul portorican Ricky Martin (46 de ani) a anunţat că s-a căsătorit în secret cu partenerul său de viaţă, artistul siriano-suedez Jwan Yosef (33 de ani), alături de care are doi copii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt soţ“, a dezvăluit Ricky Martin pentru E! News, precizând că va exista şi „o petrecere uriaşă“ peste câteva luni. Ricky Martin a mai subliniat că se simte incredibil în postura de soţ. 
 
„Am schimbat jurăminte, am jurat totul şi am semnat toate documentele necesare, inclusiv un contract prenupţial“, a mai spus starul, fără a oferi însă detalii despre data sau locul în care s-a desfăşurat ceremonia.
 
Ricky Martin şi Jwan Yosef şi-au început relaţia în 2015, iar un an mai târziu au anunţat că s-au logodit. Cei doi îi cresc împreună pe gemenii Valentino şi Matteo, în vârstă de 9 ani, pe care cântăreţul îi are din relaţia anterioară pe care a avut-o cu Carlos Gonzalez Abella.
 
Ricky Martin s-a îndrăgostit mai întâi de operele soţului său FOTO Guliver/Getty Images 
 
Într-un alt interviu, pentru revista „Out“, Martin a explicat şi de ce îşi expune copiii pe copertele revistelor: „Vreau să normalizez acest lucru. Vreau ca oamenii să ne privească şi să vadă o familie, fără a se gândi că este ceva în neregulă. Asta este misiunea mea. Copiii mei m-au întrebat de ce au doi taţi şi le-am spus că suntem o familie modernă. Este un sentiment frumos de libertate.“

 
Ricky Martin şi soţul lui s-au cunoscut după ce cântăreţul portorican, un colecţionar avid de artă modernă, a început să achiziţioneze opere create de Jwan Yosef. „El este un artist conceptual, iar eu sunt un colecţionar. Aşa că am început să caut diverse opere de artă şi i-am văzut lucrările, am luat-o razna pentru că mi-a plăcut la nebunie ce face, este foarte original, atunci l-am contactat şi l-am «colecţionat»“, a glumit artistul, citat de People.
 
Ricky Martin a recunoscut că este homosexual în 2010, ulterior vorbind despre eliberarea pe care a simţit-o în momentul în care a dat vestea lumii întregi. Artistul declara în 2014 pentru „Kiis FM“: „M-am simţit minunat. Mi-aş dori să o pot face din nou pentru că momentul acela a fost binecuvântat. E un sentiment uimitor şi când în sfârşit se întâmplă conştientizezi că toate temerile tale erau doar în mintea ta. Toată imensa susţinere pe care am primit-o, nu numai din partea mass-media, ci şi a fanilor, a familiei, a fost incredibilă şi, din păcate, societatea ne împinge să credem că sentimentele noastre sunt rele.“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: