Regina a fost sufletul petrecerii la ziua Prinţului Charles. Suverana a ţinut un discurs ieşit din comun

Regina a fost sufletul petrecerii la ziua Prinţului Charles. Suverana a ţinut un discurs ieşit din comun

Regina Elisabeta FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Charles a împlinit 70 de ani, iar Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a găzduit o petrecere privată la Palatul Buckingham, la care au participat peste 600 de invitaţi din întreaga lume. Suverana a ţinut şi un discurs emoţionant unic în care şi-a arătat mândria de mamă, a făcut glume şi a complimentat-o pe soţia fiului ei, Camilla, Ducesa de Cornwall.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Charles de Wales a împlinit 70 de ani pe 14 noiembrie, iar mama sa, Regina Marii Britanii, a dat în onoarea sa o recepţie şi un dineu în sala de bal a Palatului Buckingham. Pe lângă membrii familiei regale britanice, la eveniment au participat multe capete încoronate şi şefi de stat, inclusiv preşedintele României, Klaus Iohannis, şi soţia sa, Carmen. 
 
Unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii a fost cel în care suverana a ţinut un discurs în cinstea moştenitorului tronului Regatului Unit. The Telegraph remarcă faptul că Regina Elisabeta a folosit unele dintre cele mai frumoase cuvinte de până acum la adresa fiului său şi chiar a făcut câteva glumiţe, lucru ce nu-i stă în fire. În plus, Regina şi-a arătat afecţiunea pentru nora sa, Ducesa de Cornwall. 
„Cuvintele sale, într-o familie cunoscută pentru faptul că nu-şi arată sentimentele în public, au fost remarcabile“, notează cotidianul britanic.   
 
„Este un privilegiu pentru orice mamă să poată ţine un toast cu ocazia celei de-a 70-a aniversări a fiului ei. Înseamnă că ai trăit suficient de mult să îţi vezi copilul crescând. Este ca şi cum – pentru a folosi o analogie care i se va potrivi – plantezi un copac şi ai posibilitatea să îl vezi crescând. Mama mea m-a văzut împlinind 70 de ani, desigur. Şi a fost auzită remarcând că 70 de ani este exact vârsta la care numărul lumânărilor de pe tortul tău depăşeşte puterea suflului când trebuie să le stingi. De-a lungul celor 70 de ani, Philip şi cu mine l-am văzut pe Charles devenind un campion al conservării mediului şi al artelor, un lider în domeniul activităţilor caritabile – un moştenitor al tronului dedicat şi respectat, ce poate fi comparat cu oricine din istorie – şi un tată minunat. Mai mult, sprijinit de soţia sa, Camilla, este un om cu propriul său destin, pasionat, creativ. Acest toast este pentru a-i ura la mulţi ani fiului meu, cu tot respectul, un duce original. Pentru tine, Charles. Pentru Prinţul de Wales“, a adăugat Elizabeth a II-a, înainte de a-i ura la mulţi ani prinţului Charles de Wales.
 
Pentru marea petrecere, Prinţul Charles a ales un elegant costum negru, cămaşă albă şi papion, în timp ce soţia sa în vârstă de 71 de ani a strălucit într-o rochie blue navy, accesorizată cu un set de bijuterii cu diamante. 
 
Prinţul Charles de Wales, alături de soţia sa, Camilla, Ducesă de Cornwall FOTO Guliver/Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările