Paola Antonini: drama care i-a schimbat viaţa. Cum a ajuns să facă milioane: „Nu mai suferisem o aşa durere profundă în viaţa mea''

Paola Antonini: drama care i-a schimbat viaţa. Cum a ajuns să facă milioane: „Nu mai suferisem o aşa durere profundă în viaţa mea''

Povestea modelului brazilian cu un picior amputat este surprinzătoare. După un moment de răscruce, ea a reuşit să transforme tragedia într-un exemplu de perseverenţă.

În 2014, Paola, pe atunci un model de doar 20 de ani, se pregătea să plece în vacanţă împreună cu iubitul său de la acea vreme. Pe strada ei, însă, tocmai „trecea“, în vite­ză, tragedia, căci un şofer aflat în stare de ebrietate a pierdut controlul maşinii şi a izbit-o în plin, strivindu-i piciorul stâng. Transportată de urgenţă la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva membrul afectat, iar după patru operaţii nereuşite s-au văzut nevoiţi să i-l amputeze până la genunchi.

Cea care astăzi este senzaţia Instagramului şi unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri din America de Sud a trecut prin ani de te­rapie, atât psihică, cât şi fizică şi a trebuit să înveţe să meargă din nou. După o lungă peri­oadă de recuperare şi pregătită să intre în noul normal, o altă veste tragică îi marchează recu­perarea: complicaţiile i-au determinat pe me­dici să îi amputeze, din nou, piciorul, de data aceasta realizând o nouă operaţie deasupra ge­nunchiului.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările