Lori Loughlin, protagonista serialului „Full House“, a fost arestată. Judecătorii au stabilit o cauţiune uriaşă FOTO

Lori Loughlin, protagonista serialului „Full House“, a fost arestată. Judecătorii au stabilit o cauţiune uriaşă FOTO

Lori Loughlin FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Lori Loughlin (54 de ani), una dintre cele peste 40 de persoane implicate în scandalul „Varsity Blues“, considerate vinovate că au dat mită pentru admiterea copiilor lor la universităţi de elită, s-a predat autorităţilor, potrivit FBI, citat de CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fosta protagonistă a serialului „Full House“ a fost reţinută miercuri dimineaţă de FBI, la o zi după ce a fost numită între cele 49 de persoane - între care 30 de părinţi şi 9 consultanţi - care sunt acuzate că au înşelat sistemul universitar.
 
Judecătorul a stabilit o cauţiune de 1 milion de dolari. 
 
Loughlin se afla în Canada când a fost pusă sub acuzare. Judecătorul îi va permite actriţei să călătorească în British Columbia, unde filmează un proiect, în Vancouver. Ea lucrează în prezent la show-ul „When Calls the Heart“, potrivit Variety, citat de news.ro. 
 
În acest scandal este implicată şi actriţa Felicity Huffman, cunoscută din „Neveste disperate“, care a plătit marţi o cauţiune de 250.000 de dolari.
 
Loughlin şi soţul ei, designerul Mossimo Giannulli (55 de ani), sunt acuzaţi că au plătit 500.000 de dolari pentru ca cele două fiice ale lor să intre la USC (University of Southern California).
 
La izbucnirea scandalului, marţi, preşedinta USC (University of Southern California), Wanda M. Austin, a trimis un e-mail studenţilor în care a spus că instituţia este „victimă“.
 
Autorităţile nu consideră instituţia drept participant la această schemă, iar până în prezent niciun student nu a fost pus sub acuzare.
 
Felicity Huffman (56 de ani) şi soţul ei, actorul William H. Macy (69 de ani), sunt acuzaţi că au ascuns o plată de 15.000 de dolari, sumă oferită aparent caritabil în schema mitei. Macy nu a fost învinuit, dar a fost prezent alături de soţia lui marţi, la tribunal.
 
La fel ca Loughlin, Huffman este acuzată de conspiraţie la fraudă prin corespondenţă.
 
Prima audiere a lui Huffman, Loughlin şi Giannulli, care a plătit şi el o cauţiune tot de 1 milion de dolari, este stabilită pentru 29 martie, la Boston.

„Faptele lor sunt fără îndoială egoiste şi ruşinoase“, a spus Joseph R. Bonavolonta, agent special al FBI din Boston. „Arestările de astăzi ar trebui să reprezinte un avertisment pentru alţii. Nu poţi plăti ca să te joci cu sistemul. Nu poţi minţi şi înşela pentru a fi primul“. 
 
Părinţii acuzaţi în acest dosar sunt şefi de firme, investitori imobiliari, avocaţi de prestigiu. Copiii lor au fost acceptaţi în universităţi precum Yale, Georgetown, Stanford, UCLA şi USC.

Felicity Huffman şi soţul ei, William H. Macy FOTO Guliver/Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: