Noi detalii despre sinuciderea lui Keith Flint: depresia i-ar fi fost agravată de un eveniment recent. Ce a făcut solistul înainte să moară şi reacţia soţiei

Noi detalii despre sinuciderea lui Keith Flint: depresia i-ar fi fost agravată de un eveniment recent. Ce a făcut solistul înainte să moară şi reacţia soţiei

Keith Flint şi soţia lui, Mayumi Kai FOTO Camera Press

Soţia lui Keith Flint, modelul şi DJ-ul japonez Mayumi Kai, a reacţionat în urma morţii solistului de la The Prodigy. Potrivit unor apropiaţi, muzicianul suferea de depresie, iar starea i-ar fi fost agravată recent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Keith Flint s-a sinucis la vârsta de 49 de ani, anunţul fiind făcut de cofondatorul The Prodigy, Liam Howlett.
 
Keith Flint era căsătorit cu modelul şi Dj-ul japonez Mayumi Kai din 2016, însă apropiaţii cântăreţului spun că aceştia erau despărţiţi de ceva timp. La momentul morţii solistului, soţia acestuia se afla în Japonia pentru un concert, scrie Daily Mail.  
 
Mayumi Kai a reacţionat în urma morţii soţului ei înstrăinat printr-o postare pe Twitter. Modelul a distribuit un mesaj în care îi era adus un omagiu regretatului artist: „Keith Flint a fost un adevărat inovator şi o legendă. Ne va lipsi pentru eternitate“.  
 
Potrivit apropiaţilor artistului, Keith Flint suferea de depresie, iar despărţirea de Mayumi Kai i-ar fi agravat starea, scrie The Sun. 
 
Surse din anturajul solistului susţin că după separarea de soţia sa, artistul s-ar fi reapucat de droguri. De altfel, solistul de la The Prodigy a recunoscut, în trecut, că s-a luptat cu alcoolul, depresia şi drogurile foarte mult timp, iar modelul japonez Mayumi Kai a fost cea care „l-a salvat“.
 
Într-un interviu pentru  FHM magazine, din 2015, artistul a vorbit despre sinucidere: „Întotdeauna mi-am zis că, în momentul în care voi simţi că «mi-am terminat treaba», mă voi sinucide. Jur că asta nu înseamnă sinucidere, ci e, în definitiv, o chestiune pozitivă. În momentul în care voi începe să fiu o povară pentru alţii, va fi momentul în care mă veţi vedea în faţa unui autobuz“.
 
„Nu mă tem de ceea ce sunt. Vreau doar să pot privi înapoi şi să ştiu că am trait ceea ce eu consider o viaţă plină. Asta-i tot. Zile fericite“, a mai declarat atunci cântăreţul. 
 
După despărţirea de soţia lui, Keith Flint s-a hotărât să scoată la vânzare proprietatea de 1.7 milioane de euro din Essex, reşedinţa unde a fost găsit mort luni. Surse apropiate artistului susţin că acesta voia să vândă şi pub-ul The Leather Bottle, localizat în apropierea casei sale.
 
Ultima apariţie a lui Keith Flint
 
Solistul The Prodigy a participat la o competiţie de alergare pe o distanţă de cinci kilometri cu două zile înainte de a fi găsit decedat în reşedinţa sa, notează Daily Mail. 
 
Artistul a concurat sâmbătă în cadrul cursei 5k Chelmsford Central pe care a încheiat-o în 21 de minute şi 22 de secunde. Jurnalistul Rob Hadgraft, care a participat la maraton, a publicat o fotografie cu artistul, alături de mesajul: „Veşti triste despre Keith Flint, după numai două zile de la participarea sa la maraton, unde părea că se află într-o formă fizică şi psihică excelentă“. 
 
Pictures of Keith Flint (middle) taking part in the Park Run even in Chelmsford two days before he was found dead at home 
Keith Flint (mijloc), la maratonul 5k Chelmsford Central, cu două zile înainte de a se sinucide FOTO PA

Keith Flint a fost găsit mort pe 4 martie în locuinţa sa de medicii chemaţi la faţa locului, potrivit The Guardian
 
Recunoscut instantaneu pentru părul fluorescent şi pentru show-urile incredibile, Keith Flint a devenit unul dintre simbolurile muzicii britanice în anii 1990. El s-a alăturat legendarului grup The Prodigy – format de Liam Howlett în 1990 – ca dansator, devenind mai târziu solist, alături de rapperul Maxim. 

Flint a cântat cele mai cunoscute piese ale trupei – „Firestarter“ şi „Breathe“ –, care au ocupat primele locuri în topurile muzicale ale anului 1996. 

Cu excepţia albumului de debut, lansat în 1992, toate cele şapte materiale discografice semnate The Prodigy au fost pe primul loc în topurile britanice, inclusiv cel mai recent, „No Tourists“, lansat în noiembrie 2018. 

Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cofondator al grupului, scrie şi News.ro. 

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai. În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată fiind anul trecut, la festivalul Untold.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările