John Travolta, de nerecunoscut. Actorul a transmis un mesaj emoţionant fanilor după moartea soţiei

John Travolta, de nerecunoscut. Actorul
a transmis un mesaj emoţionant fanilor după moartea soţiei

Actorul John Travolta

John Travolta a transmis fanilor un mesaj de mulţumire, la 6 luni după moartea soţiei sale. Actriţa a murit după ce doi ani s-a luptat cu cancerul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa Kelly Preston, soţia lui John Travolta, cunoscută din filme ca „Mischief”, „Twins” şi „Jerry Maguire”, a murit la vârsta de 57 de ani din cauza unui cancer la sân.

„Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soţie Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea şi sprijinul multor persoane. Iubirea şi viaţa lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care şi-au pierdut mama, aşa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veţi auzi de noi o vreme”, a scris atunci actorul pe contul de Instagram.

Actorul a postat şi de Ziua Recunoştinţei un mesaj emoţionant pe Instagram, prin care mulţumeşte fanilor pentru sprijinul pe care i l-au arătat după moartea soţiei. „Am vrut să profit de acest moment pentru a mulţumi fiecăruia că m-aţi sprijinit într-un mod incredibil în acest an”, transmite actorul înainte de a-i asigura pe fani de toată dragostea sa.

Cei doi s-au cunoscut în 1987, pe platourile de filmare la „The Experts” şi s-au căsătorit în 1991, la Paris. Au avut trei copii - fiul Jett a murit în 2009.

Kelly Preston a murit pe 12 iulie 2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările