Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck. Au început pregătirile pentru nuntă

Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck. Au început pregătirile pentru nuntă

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez este hotărâtă să îmbrace iar rochia de mireasă la 51 de ani. Recent cuplată cu Ben Affleck, Lopez a început deja pregătirile de nuntă. Peste câteva luni are loc petrecerea, susţin apropiaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a fost nevoită să amâne timp de aproape doi ani nunta cu Alex Rodriguez din cauza pandemiei de COVID-19, Jennifer Lopez, 51 de ani, nu vrea să mai piardă timpul. Apropiaţii susţin că Ben Affleck, 48 de ani, şi Lopez au început deja să organizeze nunta, care va avea loc ”peste câteva luni”.

Cei doi au fost cuplaţi în urmă cu 20 de ani şi s-au despărţit în urmă cu 17 ani, după ce Ben Affleck a înşelat-o pe pe cântăreaţă cu Tammy Morris. Amândoi şi-au refăcut vieţile şi destinele lor păreau să meargă pe drumuri paralele până în urmă cu doar două luni, când Jennifer Lopez s-a despărţit de logodnicul ei Alex Rodriguez şi s-a întors în braţele lui Ben.

Lopez a mai fost măritată între 1997-1998 cu Ojani Noa, Cris Judd, între 2001 şi 2033, şi Marc Anthony, între 2004-2014.

Află pe Click! mai multe detalii despre pregătirile pentru nuntă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările