Inna, Anda Adam şi Diana Bîrzu, în topurile muzicale din Turcia

Inna, Anda Adam şi Diana Bîrzu, în topurile muzicale din Turcia

Foto: inna.ro

Dacă la sfârşitul anilor '90, artiştii turci, precum Tarkan, făceau furori în România, în prezent, româncele au cucerit publicul meloman din Turcia. Anda Adam, Inna şi Diana Bîrzu sunt cântăreţele din România care au reuşit să ajungă pe primele locuri în topurile muzicale turceşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piesa "My love on you" a Andei Adam a urcat pe prima poziţie în Topul Dance al postului Number One FM, unul dintre cele mai importante radiouri dance din Turcia. Frumoasa româncă este urmată îndeaproape de o altă artistă care a cucerit publicul internaţional, Inna. Cu piesa "10 Minutes", aceasta a ocupat locul doi, iar single-ul "Turkish Night", interpretat de Diana Bîrza, s-a clasat pe a patra poziţie.

Melodia "My love on you" a fost lansată în luna noiembrie a anului trecut, iar în primele 24 de ore după ce a fost postată pe Youtube adunase deja peste 4.000 de vizualizări, potrivit MediaPro Music. Piesa inclusă în albumul "Queen of Hearts" marchează începutul unui nou sound în cariera Andei Adam: muzica de club. Melodia a fost compusă de Mihai Ristea, unul dintre membrii trupei Montuga, şi a fost lansată în Turcia în urma cu trei săptămâni, reusind să ocupe zilele acestea locul 1 în Topul Dance al postului turcesc de radio Number One FM, informează hotnews.ro.

Citeşte şi:

Inna, numărul unu în topul muzical Billboard US

BBC Radio 1: Inna a intrat în playlist

VIDEO Inna i-a cucerit pe spanioli cu piesa „Hot“

După ce a cucerit topul Billboard US al lunii ianuarie, ascultătorii celui mai popular radio din Marea Britanie, BBC Radio 1, dar şi publicul din Spania, Polonia, Ungaria şi Rusia, Inna şi-a făcut loc şi pe piaţa muzicală din Turcia. Cu piesa "10 Minutes", lansata anul acesta, românca s-a clasat pe locul doi în Topul Dance al postului turcesc Number One FM. Artista se află şi pe poziţia întâi în Top 40 Playlist, în cadrul aceluiaşi post de radio, cu piesa "Amazing", lansată în vara lui 2009.

Diana Bîrza, originară din Iaşi, a cunoscut succesul peste hotare, fiind foarte apreciată în ţări precum Turcia, Grecia, Spania, Macedonia şi Italia, pentru piesa "Beautiful Night", lansată în august 2009. De mai multe săptămâni, single-ul Dianei se află în top 10 cele mai ascultate melodii din Turcia. Ultima ei piesă, "Turkish Nights", a fost lansată în noiembrie 2009, aflându-se, în prezent, pe locul al patrulea în Topul Dance al Number One Fm din Turcia.

Vezi VIDEO cu piesele care au cucerit publicul din Turcia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările