Harry şi William s-ar fi certat la funeraliile prinţului Philip, departe de camerele de filmat. „Furia a crescut incredibil de mult”

Harry şi William s-ar fi certat la funeraliile prinţului Philip, departe de camerele de filmat. „Furia a crescut incredibil de mult”

Reîntâlnirea dintre prinţului William şi prinţul Harry, cu ocazia funeraliilor bunicului lor, prinţul Philip, nu a adus împăcarea mult sperată. Contrar aşteptărilor, între cei doi ar fi avut loc o nouă ceartă, potrivit istoricului regal Robert Lacey.

Ştiri pe aceeaşi temă

Multe persoane sperau că acea înmormântare „îi va aduce pe cei doi fraţi împreună într-o atmosferă de reflecţie", rezultatul nu a fost unul pozitiv, a scris  istoricul regal Robert Lacey, într-un articol publicat de tabloidul Daily Mail.

Lacey este autorul volumului „Battle of Brothers" şi consultant al producătorilor serialului "The Crown", realizat de Netflix.

La înmormântarea prinţului Philip, la doar câteva minute după ce fraţii au pătruns în interiorul castelului şi se aflau departe de camerele de filmat, între William şi Harry a izbucnit din nou o ceartă. Dezacordul a avut loc după ce cei doi prinţi britanici au purtat o scurtă discuţie amicală în acea zi în faţa capelei St. George.

„Au început să se certe din nou. Acolo, s-au certat la fel de vehement ca şi altă dată. Furia şi nemulţumirea dintre cei doi fraţi a crescut incredibil de mult.

 Prea multe cuvinte dure şi vătămătoare au fost spuse", a declarat un prieten din anturajul familiei regale, citat de Robert Lacey.

Istoricul afirmă că prinţii William şi Harry nu au purtat apoi nicio discuţie familială cu tatăl lor, prinţul Charles.

„Nu a existat o reconciliere, nici vreo discuţie sau vreun 'mini-summit' în familie după funeraliile prinţului Philip din 17 aprilie. Conflictul dintre fiii prinţesei Diana, atât de amar divizaţi, nu pare să se încheie prea curând", a spus Robert Lacey, scrie Agerpres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările