FOTO Fiul ducilor de Sussex a atras toată atenţia la prima apariţie din turneul regal: cum arată Archie la patru luni

FOTO Fiul ducilor de Sussex a atras toată atenţia la prima apariţie din turneul regal: cum arată Archie la patru luni

Meghan şi Harry, alături de fiul lor, Archie FOTOGRAFII Guliver/Getty Images

Ducii de Sussex l-au luat pentru prima dată pe fiul lor, Archie, într-o vizită oficială din cadrul turneului regal pe care îl desfăşoară în Africa de Sud. Micuţul în vârstă de patru luni a atras toată atenţia în timpul întâlnirii cu Desmond Tutu, arhiepiscopul anglican emerit de Cape Town.

Ştiri pe aceeaşi temă

În a treia zi a turneului din Africa de Sud, Meghan şi Harry au fost însoţiţi de fiul lor, Archie, aceasta fiind şi prima apariţie a bebeluşului din ultimele trei luni. 
 
Ocazia a fost una specială, pentru că ducii de Sussex s-au întâlnit cu Desmond Tutu (87 de ani), simbolul luptei împotriva apartheid-ului din Africa de Sud. El a fost distins în 1984 cu Premiul Nobel pentru Pace. 
 
Desmond Tutu, cunoscut şi ca Arch, a mărturisit că este o onoare şi un privilegiu să îi întâlnească pe membrii familiei regale britanice. 
 
 
 
La întâlnire a participat şi fiica arhiepiscopului, Thandeka Tutu-Gxashe, care conduce alături de tatăl ei o fundaţie caritabilă. 
 
 
 
Pentru acestă ocazie specială, ducesa Meghan a purtat o rochie midi de la Club Monaco, în valoare de 420 de euro, în timp ce prinţul Harry a optat pentru un costum clasic, albastru închis. La rândul lui, micuţul Archie a fost deosebit de elegant într-o salopetă cu dungi bleu. 
 
 
În zilele următoare, ducele de Sussex se va despărţi pentru o perioadă de familia sa, pentru a vizita Botswana, Angola şi Malawi. De asemenea, ducesa de Sussex va merge la mai multe organizaţii caritabile dedicate femeilor.  
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările