Fiica Andreei Esca, majorat într-un club de lux din Capitală: Florin Salam, surpriza serii. Ce tematică a avut petrecerea şi cum s-au distrat invitaţii

Fiica Andreei Esca, majorat într-un club de lux din Capitală: Florin Salam, surpriza serii. Ce tematică a avut petrecerea şi cum s-au distrat invitaţii

Fiica Andreei Esca şi-a sărbătorit majoratul într-un club de lux din Capitală alături de zeci de invitaţi FOTO Alist Magazine

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a împlinit 18 ani, iar momentul a fost marcat printr-o petrecere fastuoasă într-un club de lux din Bucureşti, în care tânăra s-a distrat alături de familie şi prieteni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 31 august, Alexia Eram, fiica vedetei Pro TV Andreea Esca (46 de ani) şi a afaceristului francez Alexandre Eram (48 de ani), a împlinit 18 ani. Tânăra şi-a sărbătorit majoratul înconjurată de familie şi prieteni apropiaţi, într-un club de lux din Bucureşti. 
 
Antonia (29 de ani) şi Alex Velea (34 de ani), Nicole Cherry (19 ani) şi iubitul sărbătoritei, cântăreţul Mario Fresh, în vârstă de 19 ani, cu care are o relaţie de doi ani, au fost şi ei prezenţi la petrecere, printre alte câteva zeci de invitaţi: artişti, vloggeri şi colegi de liceu. 
 
Tematica majoratului a fost „Think Pink“/„Gândeşte roz“, iar invitaţii au respectat dress code-ul şi au purtat astfel ţinute compuse din elemente vestimentare de culoare roz, scrie AList Magazine
   
Alexia, alături de Antonia FOTO Alist Magazine 
 
Sărbătorita serii a purtat în schimb o salopetă albă, cu decolteu amplu şi franjuri, creată de Dolls House şi care are preţul de achiziţie de aproximativ 350 de euro. Întregul look a fost completat de un make-up smokey eyes, iar părul a fost prins într-o „coadă de cal“. 
 
Se pare că alegerea ei nu a fost una la întâmplare, ci tânăra a avut un model atunci când a venit vorba de vestimentaţia aleasă pentru acest eveniment special. Mezina familiei Kardashian, Kylie Jenner, ar fi inspirat-o pe Alexia în alegerea ţinutei. Mai mult, şi coafura adolescentei a fost identică cu cea a surorii lui Kim Kardashian, scrie verdict.ro. 
 
Alexia Eram (stânga) şi Kylie Jenner FOTO verdict.ro 
 
Kylie Jenner (21 de ani), fiica cea mică a familiei Kardashian, a îmbrăcat aceeaşi salopetă albă în urmă cu un an, atunci când a mers în vacanţă în Costa Rica, împreună cu surorile sale. În plus, şi cântăreaţa Rihanna a apărut îmbrăcată în acelaşi model de salopetă, dar într-o altă culoare, respectiv verde. 
 
De la majorat nu au lipsit părinţii şi fratele adolescentei, Aris Eram, în vârstă de 15 ani. Andreea Esca a atras şi ea toate privirile, fiind îmbrăcată într-o rochie lungă, simplă, de un roz electric, în timp ce soţul ei, afaceristul francez Alexandre Eram, a ales pentru majoratul fiicei sale o pereche de blugi albaştri, o cămaşă roz pudrat şi un sacou casual bleumarin.  
 
FOTO Alist Magazine
 
Din clubul de lux nu a lipsit şi un spaţiu special amenajat pentru şedinţe foto. Astfel, invitaţii s-au fotografiat într-un spaţiu colorat, decorat cu baloane roz, nori pufoşi şi o perdea curcubeu, dar şi o cadă plină cu baloane albe şi roz. 

Invitaţii au fost întâmpinaţi cu şampanie şi un candy bar generos. Sărbătorita a avut parte de mai multe momente emoţionante pe parcursul serii. Astfel, iubitul Alexiei, cântăreţul Mario Fresh i-a dedicat o piesă şi a făcut-o să lăcrimeze cu versurile lui. 
 
 
Momentul tortului a fost şi el unul special. Alexia Eram a fost sărbătorită cu un tort roz cu trei etaje, iar cel care i-a cântat „la mulţi ani“ alături de invitaţi a fost manelistul Florin Salam (38 de ani), scrie click.ro.
 
florin salam aniversare alexia eram
Florin Salam la petrecerea Alexiei Eram FOTO click.ro
 
De altfel, cântăreţul şi-a făcut intrarea cu un buchet mare de trandafiri roşii şi i-a invitat la dans pe cei prezenţi. Astfel, preţ de aproximativ o oră, invitaţii de seamă ai tinerei sărbătorite au dansat pe ritmurile cântate de manelist. 
 
Andreea Esca și Alexandre Eram
Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram, pe ringul de dans FOTO Alist Magazine 
 

citeste totul despre: