Cum arată la 71 de ani Victoria Principal. Ce viaţă a avut după mega succesul Dallas. De ce a ales să părăsească serialul şi să refuze un salariu fabulos

Cum arată la 71 de ani Victoria Principal. Ce viaţă a avut după mega succesul Dallas. De ce a ales să părăsească serialul şi să refuze un salariu fabulos

Victoria Principal a cucerit publicul cu rolul din Dallas (Foto: arhivă).

Era una dintre cele mai iubite actriţe din lume în timpul difuzării serialului. Interpreta rolul Pamela Barnes Ewing, personaj pozitiv.

Stârnea pasiuni pentru blândeţea şi frumuseţea sa. Anii au trecut, iar Victoria Principal şi-a schimbat viaţa radical. A făcut o pasiune pentru îngrijirea pielii şi şi-a întemeiat o companie care se ocupă cu produse destinate îngrijirii pielii.

De asemenea, a plecat de la Hollywood şi se concentrează exclusiv pe bunul mers al companiei sale, pe eforturile sale filantropice şi este extrem de pasionată de cai.

Actriţa a mărturisit că de când a citit prima dată scenariul Dallas a ştiut că va avea un succes răsunător. Este un serial care a făcut istorie, într-adevăr. Rolurile din Dallas au schimbat pentru totdeauna vieţile actorilor care au jucat acolo. Fiindcă aşa se întâmplă când ai succes: oamenii te identifică mai degrabă cu personajul. Deşi, în zilele noastre, e greu de crezut că mai putem face asemenea pasiuni ca atunci, când producţiile nu aveau capacitatea şi rulajul de acum.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările