CRBL a făcut un prim pas către împăcarea cu Oase. Ce răspuns a primit din partea fostului său coleg

CRBL a făcut un prim pas către împăcarea cu Oase. Ce răspuns a primit din partea fostului său coleg

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruţă, CRBL a dezvăluit că a făcut un prim pas în împăcarea cu fostul lui coleg, Oase cu care a avut o prietenie de aproape 15 ani şi care s-a încheiat la scurt timp după finala emisiunii Asia Express.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mi-am dat seama că sunt atâţia oameni cu care am adunat atât de multe amintiri pe care, cumva, nu îi mai bag în seamă sau nu mai vorbim şi din vina mea. Aşa că trebuie să fac eu primul pas pentru a nu mai căra cu mine povara învinuirii. Cu Oase am făcut un prim pas şi am rămas dezamăgit.

S-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu se poate şterge. Nu pot să uit, dar am iertat. S-a întâmplat atunci o tragedie, tatăl lui Oase a decedat. În momentul ăla am trimis condoleanţe, într-un video, către Oase, în care i-am spus că îmi cer cumva iertare şi că sunt aici oricum. Dar a rămas tot linişte”, a povestit CRBL, explicând că Oase nu a mai făcut niciun pas către el.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările