Cine este Louis Spencer, tânărul devenit cel mai râvnit burlac al familiei regale britanice după apariţia fermecătoare de la nunta prinţului Harry FOTO

Cine este Louis Spencer, tânărul devenit cel mai râvnit burlac al familiei regale britanice după apariţia fermecătoare de la nunta prinţului Harry FOTO

Louis Spencer, alături de surorile şi mama lui FOTO Guliver/Getty Images

Louis Spencer, nepotul prinţesei Diana, a devenit cel mai râvnit burlac din familia regală britanică, după ce a fermecat milioane de fete din întreaga lume cu aspectul său seducător afişat la nunta prinţului Harry cu fosta actriţă Meghan Markle.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toţii ochii au fost pe ducele şi ducesa de Sussex la nunta regală, însă un tânăr chipeş a reuşit să distragă atenţia, mai ales doamnelor şi domnişoarelor care suspinau după mire, şi este nimeni altul decât Louis Spencer, verişorul prinţului Harry. De altfel, şi sora lui, lady Kitty Spencer, a făcut o impresie puternică mai ales datorită asemănării cu regretata prinţesă Diana. 
 
În vârstă de 24 de ani, Louis Frederick John Spencer, viconte de Althorp, este fiul lui Charles Spencer, cel de-al noulea conte Spencer şi frate al regretatei prinţese Diana. 
 
Până acum a stat departe de atenţia mediatică, însă din momentul în care a participat la nunta regală din 19 mai alături de surorile sale, lady Eliza Spencer şi lady Kitty Spencer, şi mama lor, Victoria Aitken, toate privirile s-au îndreptat asupra lui, scrie Agerpres

Louis Spencer, alături de lady Eliza Spencer (stânga), Victoria Aitken şi lady Kitty Spencer, la nunta regală FOTO Guliver/Getty Images
 
Evident, imaginile cu fermecătorul Louis Spencer s-au răspândit cu repeziciune în mediul virtual, unde fetele s-au înghesuit să remarce genele bune. 
 
Născut la 14 martie 1994, Spencer a studiat la Universitatea din Edinburgh şi este primul pentru a moşteni titlul tatălui său, ceea ce înseamnă că soţia sa va primi titlul de contesă. Se estimează că averea familei este de aproximativ 196 de milioane de dolari. Din păcate Spencer nu îndeplineşte nicio funcţie regală importantă, astfel încât nu obişnuieşte să ia parte la evenimente publice.
 
Louis Spencer, alături de mama lui FOTO Guliver/Getty Images
 
Ultima oară când a fost văzut a fost la nunta prinţului William cu Kate Middelton în 2011, în urmă cu şapte ani. Însă atunci avea doar 17 ani, iar prezenţa lui a trecut oarecum neobservată. Nu are cont pe nicio reţea de socializare, astfel încât va trebui să se aştepte un alt eveniment al familiei regale pentru ca Louis Spencer să-şi facă din nou apariţia, notează ABC. Totuşi există şi o veste bună: este singur, potrivit presei britanice. 
Louis este fanul cântăreţei Nicky Minaj  
 
citeste totul despre: