Bill Cosby, alte două acuzaţii de abuz sexual: numărul femeilor care susţin că au fost agresate a ajuns la 40

Bill Cosby,
alte două acuzaţii de abuz sexual: numărul femeilor care susţin că au fost agresate
a ajuns la 40

Bill Cosby FOTO Getty Images

Acuzaţiile de abuz sexual aduse actorului american Bill Cosby continuă. Alte două femeie au declarat vineri, într-o conferinţă de presă, la New York, că au fost agresate sexual de artistul în vârstă de 77 de ani.

La conferinţa de presă de vineri, unde actorul Bill Cosby a primit două noi acuzaţii de abuz sexual, a fost prezentă şi avocata Gloria Alfred, specializată în procese ce apară interesele femeilor abuzate sexual. Aceasta reprezintă şi alte femei care au fost victimele lui Cosby.

Una dintre femeile care s-a declarat victimă a abuzurilor sexuale comise de Bill Cosby, la conferinţa de vineri, este actriţa Lili Bernand, care a apărut în emisiunea actorului „The Cosby Show“, în 1992, scrie contactmusic.ro. Avocata Gloria Allred, care o reprezintă pe Lili Bernard, a spus că Bill Cosby ar fi violat-o pe Bernard în New Jersey, un stat american în care violul este foarte grav pedepsit de legislaţia în vigoare.

Cealaltă femeie care l-a acuzat pe Bill Cosby de abuz sexual, Sammie Mays, lucra ca scriitoare când la cunoscut pe Cosby şi i-a cerut acestuia un interviu, la mijlocul anilor 1980. Sammie Mays a mers în camera de hotel a actorului pentru a realiza respectivul interviu. Femeia a declarat în timpul conferinţei de presă că Bill Cosby i-a pus ceva în paharul de băutură pe care i l-a pregătit. După ce a băut respectiva băutură, femeia a adormit şi s-a trezit apoi confunză şi parţial dezbrăcată.

Până în momentul de faţă, aproximativ 40 de femeie l-au acuzat pe Bill Cosby de abuz sexual, notează Mediafax.

Cosby a neagat toate acuzaţiile de agresiune sexuală care i-au fost aduse, multe dintre ele datând de zeci de ani şi fiind fapte prescrise, atât din punct de vedere penal, cât şi civil.

Bill Cosby, celebru pentru personajul său supranumit „America's Dad“ („Tatăl Americii“), doctorul Cliff Huxtable din serialul de comedie de succes „Cosby Show“, nu a fost niciodată acuzat sau anchetat în mod oficial referitor la vreuna dintre acuzaţiile de abuz. În 2005, actorul a ajuns la o înţelegere într-un proces civil referitor la comportament sexual nepotrivit.

NBC şi Netflix au renunţat la o serie de proiecte cu Bill Cosby după apariţia acuzaţiilor, în luna noiembrie 2014. Turneul de stand-up comedy al actorului, în cadrul căruia mai multe spectacole au fost anulate, a fost de asemenea afectat.

Bill Cosby se află în atenţia presei americane de când un alt actor, Hannibal Buress, a spus că starul american este „un violator“, în timpul unui spectacol, în octombrie 2014, în Philadelphia, oraşul natal al lui Cosby.


Despre Bill Cosby şi acuzaţiile de abuz sexual mai puteţi citi şi:

Bill Cosby, îngropat de scandalul sexual: „Am putea avea de-a face cu cel mai mare violator american în serie

 

Actorul Bill Cosby, acuzat de viol, spune că aceste afirmaţii sunt lipsite de fundament

 

Bill Cosby a făcut glume pe seama scandalului sexual în care este implicat: „Ai grijă când bei alcool în preajma mea“

 

Bill Cosby, dat în judecată şi acuzat că a violat o minoră în vârstă de 15 ani

 

Netflix şi NBC anulează emisiunile lui Bill Cosby după acuzaţiile de viol aduse actorului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: