Andreea Antonescu şi Traian Spak au făcut partajul. Cu ce rămâne cântăreaţa după mariajul de opt ani

Andreea Antonescu şi Traian Spak au făcut partajul. Cu ce rămâne cântăreaţa după mariajul de opt ani

Andreea Antonescu şi Traian Spak au decis să divorţeze după opt ani de mariaj. Deşi au făcut deja partajul, divorţul nu a fost încă pronunţat pentru că, din cauza pandemiei, Traian nu a ajuns în România să semneze actele la notar.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Traian mai este soţul meu în acte. E acelaşi răspuns dintotdeauna, divorţez când va veni el în ţară. Noi am rămas în relaţii bune. Când va veni în România, vom divorţa la notar. El trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor. Mi-e dor de America, voi merge cu Sienna la el, adică şi la mine. Casa din America e doar pe numele meu”, a declarat Andreea Antonescu, la emisiunea „La Măruţă”, de la PRO TV.
 
Andreea Antonescu şi Traian Spak au împreună o fetiţă, pe Sienna, în vârstă de 10 ani, care momentan locuieşte la mama artistei, la Galaţi, conform dezvăluirilor făcute de cântăreaţă.
 
„Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine, fericită, şi pentru asta luptăm. Suntem în aşteptarea actelor lui, pentru că e un proces mai lung să poţi să mergi în America.”, a spus artista.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările