Alain Delon are „o relaţie intimă“ cu fosta parteneră a lui François Hollande: cum s-a înfiripat legătura dintre cei doi

Alain Delon are „o relaţie intimă“ cu fosta parteneră a lui François Hollande: cum s-a înfiripat legătura dintre cei doi

Alain Delon şi Valerie Trierweiler se cunoşteau de mulţi ani, iar în 2014, actorul i-a trimis ziaristei scrisori în care îşi exprima compasiunea în urma infidelităţilor la care a fost supusă de Hollande

Actorul francez Alain Delon (81 de ani) a fost surprins în compania jurnalistei franceze Valérie Trierweiler (52 de ani), care a fost partenera fostului preşedinte al Franţei François Hollande. Cei doi ar avea „o prietenie intimă“, ziarista fiind cea care l-a consolat după moartea actriţei Mireille Darc, pe care starul a considerat-o femeia vieţii lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Revista săptămânală „Closer“, aceeaşi care a dezvăluit relaţia secretă dintre François Hollande şi actriţa Julie Gayet, a publicat pe copertă o fotografie în care apar Alain Delon şi Valérie Trierweiler şi vestea că cei doi sunt implicaţi într-o „prietenie intimă“, scrie Agerpres. „Sunt cu adevărat împreună“, titrează publicaţia un articol presărat de confidenţe şi fotografii recente.
 
Alain Delon trece printr-o perioadă dificilă, fiind afectat atât de problemele de sănătate, cât şi de dispariţia actriţei Mireille Darc, care i-a fost parteneră de viaţă vreme de 15 ani şi de care a rămas extrem de apropiat, declarând că a fost femeia vieţii lui. 
 
„Nu mai am mulţi ani de trăit fără ea, nu prea mulţi ani de suferinţă. Ea, cel puţin, nu mai suferă. Se odihneşte. Fără ea, pot să plec şi eu“, a mărturisit artistul la doar câteva ore după moartea fostei sale partenere. 
 
„Prietenia intimă“ dintre Delon şi Trierweiler s-a înfiripat după decesul regretatei Mireille Darc, jurnalista fiind cea care l-a consolat în toată această perioadă grea pe fostul sex-simbol al cinematografiei franceze, „copleşit de durere“.
 
Valérie Trierweiler a avut o relaţie de 7 ani cu François Hollande
 
Potrivit Closer, cei doi se cunoşteau de mulţi ani, însă în 2014 actorul i-a trimis ziaristei mai multe mesaje de compasiune şi solidaritate în urma comportamentului „puţin elegant“ al preşedintelui François Hollande, cu care avea o relaţie de şapte ani şi care începuse să-şi petreacă nopţile în apartamentul actriţei Julie Gayet.
 
Fosta primă doamnă neoficială a Franţei, care a părăsit palatul Elysee după izbucnirea scandalului, s-a răzbunat pe Hollande publicând o carte de memorii în care dezvăluie infidelităţile fostului preşedinte francez.
citeste totul despre: