Adrian Văncică, din Las Fierbinţi, asaltat de fani care vor să bea cu Celentano: „Li se pare că suntem prieteni şi li se pare normal să bem“

Adrian Văncică, din Las Fierbinţi, asaltat de fani care vor să bea cu Celentano: „Li se pare că suntem prieteni şi li se pare normal să bem“

Adrian Văncică, în rolul beţivului Celentano din „Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV

Actorul Adrian Văncică (42 de ani), cunoscut din „Las Fierbinţi“, a vorbit despre rolul beţivului  din serialul de comedie de la Pro TV, şi a mărturisit că şi-ar dori să joace în mai multe drame.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Vănică, cunoscut din serialul de comedie „Las Fierbinţi“, pentru rolul beţivului Celentano, a mărturisit că fanii îl abordează ca şi cum ar fi deja prieteni, pentru că „li se pare normal să bem“.
 
„Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Păi din cauza personajului, că li se pare că suntem prieteni şi li se pare normal să bem“, a spus actorul Adrian Văncică, într-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari.
 
Pe de altă parte, Adrian Văncică spune că s-a obişnuit deja să fie asaltat pe stradă de fanii care vor să vorbească sau să facă poze cu el: „Am trecut de etapa asta, nu mai ies pe stradă!“, a spus el râzând, potrivit ştirileprotv.ro. 
 
În opinia sa, „Celentanto“ este diferit de „cetăţeanul turmentat“ din „O scrisoare pierdută“, care este tot un beţiv simpatic, dar care nu are răspunsuri, ci doar întrebări.

„Nu e cetăţeanul turmentat. E mult mai deştept decât cetăţeanul turmentat, el are răspunsuri. Cetăţeanul turmentat avea întrebări. «Unde-i scrisoarea?», «Eu cu cine votez?». Celentano are răspunsuri, e un alt tip de beţiv“, a spus Văncică. 

Despre cum s-a pregătit pentru rol, actorul a mărturisit: „Am studiat, am văzut şi film, am căutat să văd cum joacă unii beţivi. Şi am găsit un drum. Celentano, în primul sezon, avea câteva apariţii, apoi lucrurile au evoluat firesc. Bă, e bun, merge, hai să ... şi a devenit unul din personajele care duc episoade“.

Întrebat dacă se consideră mai mult un actor de comedie sau „de filme serioase“, Văncică a ţinut să sublinieze diferenţa dintre actor şi comediant.

„În franceză există doi termeni pentru actor. Este acteur şi comedien. Comedien este termenul care arată faptul că eşti un actor foarte bun, adică din punctul meu de vedere mi se pare mult mai greu să faci comedie decât dramă. Dramă, dacă ştii să te aşezi unde trebuie, şi a venit şi lumina în ochi, a venit şi lacrima, ai o privire cum o ai, eşti... La comedie e ştiinţă. Albulescu, profesorul nostru, avea vorba asta, comedie-farmacie. Trebuie să ştii cât să pui, ca la medicină. Veninul poate să te salveze, dar dacă pui prea mult poate să te şi omoare.“

De altfel, Adrian Văncică îşi doreşte mult să obţină şi un rol dramatic, pentru că simte că a acumulat „o forţă“.

„Eu sunt distribuit foarte mult în comedii, din păcate. Eu aş vrea să joc şi roluri din astea dramatice. Adică, de atâta timp făcând şi stand-up, făcând şi serialul, făcând şi la teatru atâtea comedii, am acumulat în mine o forţă pentru personajele astea dramatice. Aş juca chestii din astea oribile, nu ştiu, asasini de bebeluşi, ceva, nu ştiu, mi-aş asuma nişte nebunii din astea. Nu o să am unde, dar aş face chestia asta. Nu ştiu ce fel de actor sunt“, a mărturisit Văncică. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: