Ştefan Stan a devenit tată. Soţia artistului a adus pe lume primul lor copil

Ştefan Stan a devenit tată. Soţia artistului a adus pe lume primul lor copil

Simona şi Ştefan Stan

Ştefan Stan a devenit tătic de fetiţă. Soţia lui, Simona, a adus pe lume primul lor copil.  Fetiţa este perfect sănătoasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştefan Stan şi Simona, soţia sa, traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa lor. Artistul este extrem de fericit şi emoţionat după ce a devenit tată pentru prima oară, soţia sa aducând pe lume o fetiţă.

Simona a născut prin cezariană, atât copilul cât şi mama fiind în stare perfectă de sănătate.

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O aşteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuţa are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deşi a fost destul de greu. Nu ştiam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte aşa cum aveam înainte, ca de altfel toţi artiştii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupaţi să ne amenajăm cuibul şi să o aşteptăm pe prinţesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria şi camera ei“, declara artistul pentru Click.ro în urmă cu ceva vreme.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările