Evaluarea Naţională 2021. Peste 123.000 de elevi, prezenţi la examenul de Matematică

Evaluarea Naţională 2021. Peste 123.000 de elevi, prezenţi la examenul de Matematică

Proba scrisă lla Matematică a avut loc joi, 24 iunie

La cea de-a doua prbă scrisă a Evaluării Naţionale – cea de Matematică – au fost prezenţi 123.250 de absolvenţi de clasa a VIII-a, reprezentând 93,95% din cei înscrişi, potrivit datelor Ministerului Educaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au absentat de la această probă 7.926 de candidaţi. Pentru tentativă de fraudă au fost eliminaţi 3 candidaţi, lucrările acestora fiind notate cu 1 (unu), se arat[ ]ntr-un comunicat all miinisterului.
Subiectul şi baremul de corectare au fost publicate de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15:00. 
 
Ultima probă scrisă (Limba şi literatura maternă) va avea loc vineri, 25 iunie. Sunt aşteptaţi să participe cei peste 8.000 de elevi înscrişi. 
 
Primele rezultate vor fi afişate marţi, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen). Comunicarea rezultatelor obţinute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât şi pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecţia datelor personale (GDPR). 
 
Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor şi care au fost distribuite candidaţilor, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susţinută. Rezultatele finale vor fi afişate duminică, 4 iulie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările