Campionul din curtea şcolii:Miruna Vlaicu, premiantă şi la karate

Campionul din curtea şcolii:Miruna Vlaicu,  premiantă  şi la karate

Miruna Vlaicu

Elevă în clasa a VIII-a la Şcoala generală nr. 11 din Braşov, Miruna Vlaicu (foto) a adunat, în trei ani de activitate, peste 50 de medalii la competiţii naţionale şi europene de karate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi la debutul în acest sport a privit totul ca pe un hobby, Miruna a devenit cea mai valoroasă junioare a Clubului Sportiv de karate JKA România.

Datorită rezultatelor bune obţinute la competiţiile destinate juniorilor, Miruna Vlaicu a fost desemnată, în 2006, sportiva anului, iar doi ani mai târziu s-a clasat pe locul trei la Cupa României de karate, stilul kumite, devenind şi campioană naţională.

„Deşi munceşte mult la sala de antrenamente, ea se descurcă foarte bine şi la şcoală, fiind mereu premiantă. Mai mult de atât, Miruna a terminat clasa a VII-a cu media generală de 9,93.

Chiar dacă are multe pe cap, ea este tot timpul veselă şi pusă pe glume", sună scurta caracterizare a Mirunei făcută chiar de colegul ei de clasă, Alin Gorea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările