Încep înscrierile pentru concursul de titularizare. Calendar Titularizare 2020

Încep înscrierile pentru concursul de titularizare. Calendar Titularizare 2020

Proba scrisă va avea loc în 29 iulie.

Depunerea dosarelor de înscriere la concursul de titularizare începe, joi, documentele putând fi trimise şi electronic. Înscrierile se vor finaliza în 16 iulie, iar proba scrisă va avea loc în 29 iulie. Primele rezultate se vor afişa în 4 august.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Ministerului Educaţiei, în perioada 9-16 iulie, candidaţii la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unităţile de învăţământ preuniversitar îşi vor depune dosarele de înscriere la inspectoratele şcolare sau le vor transmite electronic.
 
În perioada 17 - 21 iulie va avea loc verificarea datelor şi corectarea eventualelor erori din dosare. 
 
Proba scrisă din cadrul acestui concurs (titularizare) va avea loc în 29 iulie, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Primele rezultate vor fi afişate în 4 august. Contestaţiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în  11 august vor fi afişate rezultatele finale.
 
În 13 august va avea loc repartizarea candidaţilor care au obţinut minim nota 7, iar în perioada 20 - 28 august se vor emite deciziile de repartizare pe post. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: