Un cunoscut constructor, dispus să plătească cel puţin 4.000 de lei net celor 130 de nou-angajaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări autostrada sibiu pitesti foto CNAIR

Unul dintre cei mai cunoscuţi constructori din ţară a anunţat că angajează 130 de oameni de execuţie în Bucureşti şi în ţară, cu salarii nete de peste 4.000 de lei.

În vara anului 2021, ca urmare a unui proces intern de divizare, societatea UTI Facility Management a preluat o echipă complexă şi competenţele aferente de antrepriză şi construcţii existente într-o altă companie a Grupului UTI, devenind UTI Construction and Facility Management. Acest demers a avut menirea de a întări prezenţa firmei cu capital 100% românesc pe pieţele pe care activează, prin oferirea către clienţi a unui pachet extins de servicii şi instalaţii complementare. 

„Compania UTI Construction and Facility Management derulează proiecte complexe în Bucureşti şi în ţară, prin cele 8 Sucursale regionale, şi angajează aproximativ 130 de persoane pe diverse posturi, oferind pachete salariale foarte atractive şi corecte, prin contracte de muncă pe perioadă nedeterminată.

Căutăm instalatori, frigotehnişti, lăcătuşi, electromecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenţi slabi pentru proiecte în Bucureşti-Ilfov, Moldova, Transilvania, Muntenia, Dobrogea. Salariile personalului de execuţie pot depăşi 4.000 de lei net, în funcţie de experienţa şi autorizările deţinute. Contractele se semnează imediat după acceptarea ofertei”, a declarat Cristian Costea – Directorul General al societăţii. 

Pachetele de beneficii includ: contract de muncă pe perioadă nedeterminată, salariu atractiv, spor pentru calificări speciale, tichete de masă, asigurare de viaţă, abonament de servicii medicale, bonusuri în funcţie de performanţă. 

Pentru angajaţii care nu locuiesc în Bucureşti şi sunt dipuşi să se relocheze, compania poate asigura şi cazare gratuită în căminele proprii, precum şi transport la şi de la locul de muncă. 

„Suntem un angajator solid, profesionist şi corect, care îşi respectă şi recompensează angajaţii la valoarea muncii lor. Pe o piaţă a forţei de muncă din ce în ce mai săracă în specialişti, foarte mulţi angajaţi sunt atraşi de salarii nete mari, dar care nu sunt în totalitate trecute în contractele de muncă, sabotându-şi pensia şi asigurările sociale‟ a precizat dl. Costea. 

EconomiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite