Touroperator: Achiziţia online de vacanţe a ajuns la 15% din vânzări. Vacanţele se pot cumpăra cu cardul Revolut

Touroperator: Achiziţia online de vacanţe a ajuns la 15% din vânzări. Vacanţele se pot cumpăra cu cardul Revolut

Touroperatorul Paralela 45 a anunţat, duminică, că achiziţia şi plata online a vacanţelor a ajuns la 15% din volumul de vânzări, iar vacanţele se pot cumpăra acum şi cu cardul Revolut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Statisticile turoperatorului arată că turiştii care cumpără online sunt persoane active, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 45 de ani, locuitori în urban în proporţie de 75%, care preferă, preponderent, vacanţe de peste 750 de euro/persoană.

Acum, turoperatorul şi Revolut au lansat campania „Paralela 45 loves Revolut”, care se derulează până la 1 septembrie, prin care turiştii îşi pot face gratuit un card Revolut, iar cei care au deja unul beneficiază de o reducere de 5% la pachetele pentru vacanţa de vară şi circuitele din oferta turoperatorului. Mai mult, noii utilizatori ai cardului Revolut au posibilitatea să câştige o vacanţă la un hotel de cinci stele din Belek, Antalya, în cadrul tombolei campaniei.

Paralela 45 a încheiat 2018 cu un volum de 60 de milioane de euro şi estimează că anul acesta va ajunge la 70 de milioane de euro.

Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în câteva minute, direct din aplicaţie, să deţină şi să schimbe 29 de monede în aplicaţie la un curs de schimb valutar excelent şi să cheltuie bani în întreaga lume în peste 140 de monede, fără taxe şi comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau Mastercard.

„ Tehnologia Revolut le permite utilizatorilor să plătească oriunde în lume la un curs de schimb valutar excelent şi să îşi controleze bugetul de vacanţă direct din aplicaţie, cu doar câteva apăsări de buton”, a declarat Irina Scarlat, Country Manager Revolut România.

Folosit iniţial drept un card de călătorie, datorită costurilor minime pe care le presupune, Revolut a devenit astăzi cardul de zi cu zi pentru peste 300.000 de români. Aplicaţia le permite utilizatorilor să seteze bugete şi să urmărească direct pe ecranul telefonului cheltuielile efectuate, defalcate pe categorii. În acest fel, utilizatorii pot controla foarte simplu modul în care cheltuie şi, datorită setărilor de securitate sporită, pot fi siguri că banii lor se află mereu în siguranţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: