Municipiul Alba Iulia a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelenţă TripAdvisor

Municipiul Alba Iulia a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelenţă TripAdvisor

Municipiul Alba Iulia a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelenţă TripAdvisor, acordat de cel mai mare site de turism din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este al şaselea an în care cel mai mare site de turism din lume acordă certificate de excelenţă entitaţilor reprezentative din sfera turismului, în baza recenziilor făcute de către comunitatea celor care aleg să-şi planifice călătoriile prin intermediul acestui portal. În prezent, numărul utilizatorilor TripAdvisor este de aproximativ 340 de milioane de persoane lunar. 
 
Certificatul de excelenţă este atribuit inclusiv atracţiilor turistice, cum este Alba Iulia, dar şi hotelurilor, restaurantelor şi altor companii ce activează în domeniul HORECA, în urma gradului de satisfacţie exprimat de turişti. Evident, aceste distincţii reprezintă un element de orientare de încredere pentru viitoarele opţiuni ale celor ce călătoresc peste tot în lume. 
 
În urma evaluării şi clasificării ca destinaţie de excelenţă, Alba Iulia a primit numărul maxim de puncte (cinci), fiind listată pe TripAdvisor de peste doi ani.
 
„Avem înca un an în care clasamentul nu s-a schimbat. Suntem pe locul doi în România, după Castelul Peleş, în preferinţele turiştilor. Iar în situaţia dată trebuie să acceptăm faptul că locul doi nu înseamnă primul care pierde, ci o constanta in modul in care am promovat si atras turistii. E unul dintre motivele care ne indeamna sa consolidam, sa diversificam ofertele si sa chemam alaturi de noi toti hotelierii si nu numai. Nu e o simpla diploma acest certificat, este oglinda felului in care ne percep cei care ne viziteaza. Sunt convins ca avem posibilitatea sa ne schimbam pozitia in clasament, in mai bine, doar ca mingea este de data aceasta si in zona privata, de unde asteptam semnale mai clare si ferme„, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: