Renault caută peste 500 de ingineri pentru fabricile din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renault vrea să angajeze în România peste 500 de ingineri cunoscători de limbi străine
Renault vrea să angajeze în România peste 500 de ingineri cunoscători de limbi străine

Acţionarul majoritar de la Dacia, Renault, care are 17.000 de angajaţi în România, scoate la concurs peste 500 de posturi, pentru persoane cu studii suoperioare şi care cunosc o limbă străină.

Locurile de muncă vor fi în Bucureşti, Titu sau Mioveni, iar candidaţii trebuie să aibă o experienţă de minimum doi ani în inginerie, arată un comunicat al producătorului auto.

Grupul Renault participă, pentru al nouălea an consecutiv, la cel mai mare târg de carieră din România, Angajatori de top, organizat  în Capitală, unde recrutează peste 500 de specialişti pentru activităţile de inginerie, servicii sau fabricaţie, potrivit News.ro.

Cele mai multe angajări, peste 300, se vor face în cadrul centrului de inginerie al francezilor, al doilea cel mai mare din grup, după cel din Franţa. Alte 200 de posturi sunt disponibile în echipele de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă, unde studiile superioare tehnice sau economice sunt obligatorii.

Pentru activitatea de fabricaţie vehicule, la uzina de la Mioveni, compania caută automatişti şi analişti calitate. Cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de studii tehnice, în domeniul automatică şi să aibă experienţă în procesele de automatizare şi în materie de calitate, mai arată News.ro.

Producătorul scoate la concurs  şi posturi în echipele activităţilor financiar şi achiziţii. Pentru acestea, sunt necesare  studii tehnice şi economice, competenţe de calcul, analiză şi sinteză, dar şi aptitudini de negociere.

Producătorul auto a mai anunţat că pune la dispoziţia studenţilor din anii terminali şi masteranzilor care îşi doresc să facă practică în cadrul companiei 100 de locuri.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite