Digi modifică oferta de cablu tv: ce canale se vor vedea doar pe bani din 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RCS&RDS, cel mai mare operator de cablu şi internet din ţara noastră, va introduce tarife pentru două dintre canalele oferite abonaţilor săi.

Televiziunea Digi 4K, lansată în teste Ultra HD din 23 noiembrie 2018, va finaliza aceste teste cel mai târziu pe 31 ianuarie 2019. Începând cu 1 februarie 2019, televiziunea Digi 4K va fi inclusă într-o nouă extra-opţiune pentru cablu tv digital de la RCS RDS, care se va factura cu valoarea lunară de 5 Iei, TVA inclusă.

În privinţa clienţilor noi care vor încheia contracte, aceştia vor putea sa aleagă în contract aceasta extra-opţiune pentru Digi 4K la 5 lei lunar, dar vor beneficia de o promoţie de discount 100% până pe 31 ianuarie 2019.

Televiziunea Digi 4K va funcţiona doar cu ajutorul unui Smart CAM introdus într-un televizor Ultra HD compatibil, nu va putea poate fi recepţionată cu un receptor HD sau SD. 

Extra-opţiunile HBO, MaxPack, FilmNow, Digi 4K vor putea sa fie achiziţionate pentru o perioada contractuala indivizibilă de minimum o lună de zile, nefiind disponibilă furnizarea serviciilor pentru intervale mai mici de o lună.

De asemenea, începând din data de 6 decembrie 2018 se vor aplica următoarele modificări în oferta de extra-opţiuni pentru cablu tv şi DTH satelit, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru clienţii persoane juridice: Film Now se va factura cu 3 lei (TVA inclusa) pentru toţi clienţii care contractează extraoptiunea începând din 6 decembrie 2018. Clienţii existenţi care au activa extraoptiunea Film Now vor achita 3 lei (TVA inclusa), începând cu data de 1 februarie 2019.

Aceştia vor primi notificări cu mesajul:

"Prin Film Now (fostul Digi Film), RCS & RDS aduce în casele telespectatorilor cele mai importante şi mai emoţionante producţii cinematografice. De la filmele cu cele mai mari încasări la serialele de vârf ale momentului, Film Now răspunde tuturor gusturilor. Vă propunem, din 1 februarie 2019, un nou tarif pentru extraopţiunea Film Now, de 3 lei/lună. În cazul în care nu sunteţi de acord cu această modificare, aveţi dreptul de a renunţa la extraopţiunea Film Now, în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri.

Vă informăm, totodată, că la achiziţionarea mai multor extraopţiuni Pay TV din oferta curentă a Digi RCS & RDS (HBO, MaxPack, FilmNow, Digi 4K, mai putin extraopţiunea Adult), veţi putea beneficia de următoarele reduceri aplicate la serviciul TV digital de bază: 

- 1 leu/lună, în cazul achiziţionării a 2 extraopţiuni Pay TV; 

- 2 lei/lună, în cazul achiziţionării a 3 extraopţiuni Pay TV. ", scrie hdsatelit.com.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri