Tesla raportează profituri mai mari din investiţiile în Bitcoin decât din vânzarea de maşini din 2020

Tesla raportează profituri mai mari din investiţiile în Bitcoin decât din vânzarea de maşini din 2020

Foto: Arhivă Adevărul

Tesla a realizat profituri mai mari din investiţiile în Bitcoin decât din vânzarea maşinilor în tot anul 2020, a afirmat Daniel Ives, analist Wedbush Securities, potrivit CNBS.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform acestuia, compania a înregistrat, cel puţin pe hârtie, profituri de aproximativ 1 miliard de dolari din investiţiile în Bitcoin, una dintre cele mai populare criptomonede din lume, care a ajuns duminică la un nou maxim istoric de 58.354 dolari, păstrând tendinţa din ultimele 2 luni care i-a dus capitalizarea de piaţă la peste 1 trilion de dolari, transmite Digi 24.
 
Elon Musk a dezvăluit săptămâna trecută că producătorul de maşini electrice Tesla a cumpărat Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi îl va accepta ca monedă de plată pentru produsele din cadrul companiei.
 
Totuşi, Musk a declarat recent că a „sosit prea târziu la petrecere” şi că ar fi trebuit să cumpere criptomoneda în urmă cu opt ani, când preţul abia depăşea pragul de 13 dolari.
 
În 2020, profitul companiei lui Elon Musk din vânzarea de maşini electrice a fost de 721 de milioane de dolari.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările