AFI Europe Romania începe construcţia proiectului rezidenţial AFI City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AFI Europe Romania începe luna aceasta lucrările pentru construcţia AFI City, primul proiect rezidenţial de amploare al companiei în România. Prima etapă a proiectului se va încheia în 16 luni şi va livra două clădiri cu 190 de locuinţe.

TGC a fost desemnat drept Contractor General pentru această primă fază a proiectului.

Astfel, primele două clădiri vor însuma 190 de locuinţe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterană. Prima etapă a construcţiei AFI City va fi încheiată, conform estimărilor, în vara anului 2019. Odată finalizate toate etapele, proiectul rezidenţial va include o comunitate privată, înconjurată de zone verzi, facilităţi pentru activitati sportive şi spaţii de joacă.  

Localizat în partea de nord-vest a oraşului Bucureşti, de-a lungul Bulevardului Bucureştii Noi, în Sectorul 1, proiectul va include mai multe tipuri de apartamente construite cu accent pe funcţionalitatea spatiului, în urma unei investiţii de 16 milioane de euro. De asemenea, proiectul, pre-certificat „Green Homes” de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC), va include componente de sustenabilite a clădirilor şi va include de o serie de beneficii, urmărind să devină unul dintre cele mai avantajoase proiecte de pe piaţa rezidenţială din Bucureşti. AFI City, situat pe Bd. Bucureştii Noi, într-una dintre cele mai verzi zone ale oraşului, ofera acces facil către principalele rute din Bucureşti, precum Bd. Bucureştii Noi, Bd. Ion Mihalache, Bd. Poligrafiei şi Drumul Naţional 1 (DN 1), cât şi apropierea Parcului Bazilescu şi a lacurilor Străuleşti şi Griviţa.

„Demararea lucrărilor de construcţie marchează un punct de referinţă pentru dezvoltarea unuia dintre proiectele noastre cheie în România. Când am lucrat la conceptul AFI City, mai ales în contextul lipsei calităţii designului şi a construcţiei proiectelor din Bucureşti, am luat în considerare cererea ridicată de apartamente sustenabile şi funcţionale. Aşteptările privind vânzările sunt ridicate şi credem că se vor desfăşura în ritm rapid datorită locaţiei proiectului şi conceptului de comunitate privată. Pe lângă poziţionare – pentru care cererea este ridicată în momentul de faţă - discutăm şi despre beneficiile de a trăi într-o locuinţă verde, într-o comunitate privată bine conectată la toate tipurile de transport public (metrou Laminorului, multiple variante de transport în comun) şi privat. De asemenea, cel mai important aspect se referă la angajamentul AFI de a asigura calitatea excelentă a lucrărilor şi garanţia livrărilor”, a declarat Tal Roma, Business Development Manager AFI Europe Romania.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite