Cele mai profitabile afaceri online. Cum să faci bani stând la calculator, cu investiţii minime şi distracţii maxime

Cele mai profitabile afaceri online. Cum să faci bani stând la calculator, cu investiţii minime şi distracţii maxime

Cele mai profitabile afaceri online. Internetul oferă posibilităţi nelimitate de business

În toate statisticile oficiale, afacerile legate într-un fel sau altul de internet afişează cele mai mari creşteri, atât la vânzări, cât şi la profit. Iată câteva dintre cele mai profitabile afaceri online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Internetul ne oferă o platforma nesfârşită pentru a ne deschide propria afacere online, cu o investitie de 500 de dolari sau chiar mai puţin, arată americanii de la publicaţia Income.com.

Cele mai profitabile afaceri online. Bloguri şi creaţie de conţinut pentru site-uri

Un blog poate fi un foarte bun mod de a câştiga bani online, fiind în acelaşi tip o activitate plăcută. Poţi alege tematica şi, dacă faci ceva care îţi şi place, nu-ţi va fi deloc greu la muncă.

Grădinărit, shopping, modă, vacanţe, mâncare - indiferent de domeniile tale de interes, poţi publica articole pe blog, care se pot transforma în venituri, part-time sau full-time.

Există o serie de moduri de a face bani din blogging, cred cei de la Income.com.

Poţi plasa, pur şi simplu, anunţuri, alături de conţinutul tematic al blogului.

Servicii ca adsense.com fac lucrul acesta simplu şi oferă bani frumoşi pentru a-şi posta anunţurile pe blogul tău.

De asemenea, pe blog poţi obţine bani recomandând anumite servicii sau produse pe lângă conţinut. Astfel, poţi lua comisioane sau onorarii.

Crearea unui website este modul cel mai căutat de a face afaceri online.

Poţi face bani, foarte bine, prin crearea de site-uri şi apoi, odată ce acestea sunt înfiinţate, prin vânzarea (sau flipping) către alţi proprietari sau investitori.

Site-uri precum flippa.com au făcut acest lucru mult mai uşor în ultimii ani.

Cele mai profitabile afaceri online. Freelancing

Sunt multe site-uri care devin un loc de întâlnire pentru liber-profesionişti (freelanceri) şi clienţi.

Dacă ai abilităţi în webdesign, coduri, dezvoltare de app-uri, graphic design, reapuca-te de scris ce vrei tu, pentru că sunt oameni care vor fi bucuroşi să te plătească să-i ajuţi.

Te poţi înscrie pe site-uri ca elance.com şi Freelancer.com , să-ţi prezinţi  specializările. Clienţii te vor angaja pentru diferite proiecte relevante pe zona ta de specializare.

Cele mai profitabile afaceri online. Videoblogging

Videoblogging-ul sau vlogurile au ajuns o modalitate de succes de a câştiga sume substanţiale. Iar Youtube.com oferă cea mai bună platformă pentru asta.

Poţi face filmuleţe despre ceva care te interesează şi le poţi posta pe Youtube pentru a începe să te faci observat.

Odată ce te faci cunoscut şi popular în ochii utilizatorilor Youtube, poţi face bani într-o mulţime de feluri:
- prin crearea unor filmuleţe populare sau prin deschiderea unui canal Youtube poţi câştiga un procentaj din veniturile din publicitatea pe care YouTube o generează din clipurile tale;
- creează un clip pentru a oferi informaţii cu privire la un anumit produs sau subiect. În cele din urmă, oferă-i telespectatorului opţiuni pentru a cumpăra produsele sau pentru a cere mai multe informaţii;
- poţi plasa reclame sau promova produsele altor companii printr-un link de afiliat la sfârşitul videoclipului;
- poţi găsi sponsori care ar dori să-şi pună anunţurile pe clipurile tale;
- poţi primi sponsorizări de la companii care vor să se adreseze telespectatorilor tăi.

Cele mai profitabile afaceri online. Comerţ online cu produse ieftine din China

Site-uri ca amazon.com şi ebay.com oferă platformă perfectă pentru  propria afacere în vânzare-cumpărare, scriu americanii. Iar în România, se pot folosi în plus platformele de vânzări online de aici.

Americanii spun că din China se pot cumpăra produsele cele mai căutate din la preţuri mai mici şi pot fi apoi revândute, mai scump, pe aceste site-uri.

Această afacere poate fi uşor făcută de acasă şi necesită foarte puţine investiţii iniţiale.

Amazon are chiar şi un serviciu de depozitare, astfel încât să nu trebuiască nici măcar să îţi faci griji pentru asta.

Doar cumperi produsul, îl transporţi cu vaporul în vrac, direct la Amazon, apoi îl marketezi şi-l vinzi, iar ei se vor ocupă de restul.

Unii obţin venituri de ordinul sutelor de mii de dolari pe luna din asta, susţine Income.com.

Cele mai profitabile afaceri online. Imagini pentru site-urile de fotografie de stoc

Un alt mod de a câştiga bani pe internet este vânzarea fotografiilor.

Dacă eşti  un fotograf liber-profesionist sau chiar fotograf amator, poţi  să-ţi vinzi imaginile pe diferite site-uri de vânzare de fotografie de stoc.

Companii din toată lumea au nevoie de poze cu tot ce se poate imagina: semnalizatoare rutiere, peisaje, uşi, mingi, iarbă, copaci, plaje şi aşa mai departe. Lumea are nevoie de ele şi plăteşte bucuroasă pentru a le obţine.

Aruncă o privire pe istockphoto.com şi bigstockphoto.com pentru a afla mai multe despre vânzarea fotografiilor.

Cele mai profitabile afaceri online. Affiliate Marketing

Mai poţi câştiga bani şi devendind specialist în affiliate marketing, un tip de marketing în care o companie (mare) îşi răsplăteşte afiliaţii pentru fiecare client pe care aceştia i-l aduc prin propriile lor eforturi independente.

Poţi profita de reţelele de socializare online şi de site-uri de streaming video, comunicate de presă şi alte site-uri web 2.0.

Apoi, odată ce faci nişte bani, fă-ţi propriul site sau blog. Sunt tot soiul de site-uri care îţi oferă posibilitatea să le devii membru  afiliat şi să câştigi bani prin comercializarea produselor şi serviciilor lor.

Cele mai profitabile afaceri online. Tricouri pentru TeeSpring.com

Un alt mod creativ de a face afaceri este acela de a crea tricouri şi a le vinde pe teespring.com, spun americanii. Începe prin conceperea unui tricou pornind de la propriile tale idei şi pune poze cu el pe Facebook.

Odată ce ai strâns destule like-uri şi lumea devine interesată, teespring.com va face produsul şi va începe să-l vândă pentru tine.

Apoi de fiecare dată când unul din tricourile tale se vinde, vei câştiga un procentaj din profit, fără să trebuiască să investeşti nici măcar un dolar.

Sunt oameni care câştigă zeci de mii de dolari pe lună din activitatea asta.

Tot ce trebuie să faci este să vii cu idei şi sloganuri şi să observi ce le place şi ce nu le place oamenilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: