Adevărul Live: Cum se face networking antreprenorial pe timp de pandemie

Adevărul Live: Cum se face networking antreprenorial pe timp de pandemie

Vlad Mihălăchioiu, fondatorul clubului Romanian Business Club, vorbeşte la Adevărul Live despre cum se face networking pe timp de pandemie şi care au fost încercările antreprenorilor în această perioadă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Romanian Business Club este o comunitate care reuneşte, nici mai mult, nici mai puţin, de 1200 de membri la nivel naţional. În cadrul acestui grup au loc întâlniri în diferite locaţii din Romania, însă, în ultima perioadă, având în vedere contextul pandemic, acestea s-au desfăşurat exclusiv în mediul online. Discuţiile sunt organizate săptămânal în Bucureşti şi bilunar în alte oraşe din ţară, Galaţi, Brăila, Craiova sau Cluj-Napoca.

Vlad Mihălăchioiu a pornit proiectul în 2018 din nevoia de a genera noi colaborări pentru un alt proiect pe care îl gestiona deja atunci, the date. Întrucât era destul de dificil să găsească furnizori sau diferiţi parteneri, a identificat această nevoie acută de socializare şi contacte ale antreprenorului singur, aflat la început de drum. 

De la ora 13.00, vorbim la Adevărul Live, despre cum se face networking pe timp de pandemie şi care au fost încercările antreprenorilor în această perioadă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările