Stiri despre zilele basarabiei

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Steagul american şi cei 20.000 de studenţi, din România răsăriteană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Steagul american şi cei 20.000 de studenţi, din România răsăriteană

  Când un frate se ceartă cu altul, o vreme nu se mai văd, nu se mai caută, unul pe celălalt. Chiar la telefon îşi vorbesc mai mult răstit. Sau preferă tăcerea. Pentru care au optat şi preşedintele unionist al României şi premierul de la Bucureşti, care au ignorat, pe bună dreptate, aniversarea a 95 de ani, de la Unirea Basarabiei, cu România. Semn că nu uită, firesc, vizitele anulate, la Chişinău, de liderii de acolo, speriaţi de viitorul lor.

 • Start la Festivalul „Zilele Basarabiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Start la Festivalul „Zilele Basarabiei"

  Cei 93 de ani de la Unirea Basarabiei cu România sunt marcați pe ambele maluri ale Prutului. Startul evenimentelor a fost dat vineri, 25 martie, la București unde a avut loc deschiderea oficială a festivalului.

 • Trei zile de „planeta” Basarabia, în Banat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei zile de „planeta” Basarabia, în Banat

  Mitoş Micleuşanu, Alternosfera sau George Damian sunt pe afişul Festivalului „Zilele Basarabiei” care a început astăzi. Este cea de-a 11-a ediţie a evenimentului care a avut loc pentru prima dată în Timişoara. Astăzi manifestări de acest fel au loc peste tot în România.

 • Basarabenii vor pune stăpânire pe Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Basarabenii vor pune stăpânire pe Braşov

  „Festivalul Zilele Basarabiei" va fi presărat cu specialităţi din Republica Moldova. În acest weekend se sărbătoreşte cea de-a 92-a aniversare de la Unirea Basarabiei cu România. La eveniment vor veni studenţi basarabeni din toată ţara.  

Modifică Setările