Stiri despre zgarie nor

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Nuduri pe acoperiş: proiectul fotografic pentru care femei frumoase şi-au învins teama de înălţime şi au pozat goale FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nuduri pe acoperiş: proiectul fotografic pentru care femei frumoase şi-au învins teama de înălţime şi au pozat goale FOTO

  „Frumuseţea şi New York” şi-a intitulat artistul japonez Mar Shirasuna proiectul care prezintă 50 de modele fotografiate pe acoperişurile zgârie-norilor din metropola americană. Dorinţa fotografului a fost să reinventeze pozele de tip selfie care sunt făcute în locuri cât mai spectaculoase şi chiar periculoase, împrumutându-le din graţia trupului feminin.

 • Turnul Tornada: cum va arăta zgârie-norul inspirat de violentul fenomen meteo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turnul Tornada: cum va arăta zgârie-norul inspirat de violentul fenomen meteo

  O clădire-fenomen proiectată de o echipă de arhitecţi din Oklahoma, în SUA, are forma unei tornade, zgârie-norul reprezentând un fel de tribut adus oraşului Tulsa, localizat pe ceea ce se numeşte „aleea tornadelor“. Numai în cursul anului 2013, statul Oklahoma a fost lovit de peste 80 de tornade, recordul absolut fiind înregistrat în 1999, cu nu mai puţin de 145 de tornade, conform Serviciului Naţional de Meteorologie.

 • Traiul în oraşele viitorului: românii fug de viaţa la comun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traiul în oraşele viitorului: românii fug de viaţa la comun

  Pe măsură ce oraşele lumii devin tot mai neîncăpătoare, construim mai rapid şi mai îndrăzneţ ca oricând, tendinţă care va oferi un nou înţeles stilului de viaţă pe vertical. Dacă în metropole ca New York sau Londra clădirile de sute de metri înălţime au devenit simbolul progresului şi bunăstării, românii au o cu totul altă percepţie asupra acestui mod de viaţă.

 • FOTOGALERIE  Cum arată un zgârie-nor spiralat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE  Cum arată un zgârie-nor spiralat

  Dezvoltatorii din Dubai au  finalizat recent construcţia unui zgârie-nori de peste 300 de metri înălţime şi cu 80 de etaje, după opt ani de lucrări. Turnul Cayan este cea mai înaltă clădire din lume care este rotită la 90 de grade de la bază până la ultimul etaj, potrivit publicaţiei „The Daily Mail”.

Modifică Setările