Stiri despre walkiria

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Rule, Bryntannia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rule, Bryntannia!

  La Enescu 2017, am refuzat cu obstinaţie să merg la orice recital. Anul acesta însă, atâta Wagner cu Bryn Terfel a fost un cântec de sirenă căruia nu i-am putut rezista.

 • „Grand Prix”, din nou la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Grand Prix”, din nou la Bucureşti

  În condiţiile în care nimeni nu ştie ce se petrece la Opera Naţională Bucureşti, unde scena a fost cârpită recent pentru (cel puţin) a patra oară, dar găurile au rămas, iar ştăngile din „pod” au tot căzut peste solişti, unii având chiar şi semne pe faţă „ca amintire”, unii au dorit cu încăpăţânare să se organizeze ediţia a III-a Concursului

 • FOTO Tetralogia wagneriană s-a prezentat la noi încă de la începutul veacului trecut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Tetralogia wagneriană s-a prezentat la noi încă de la începutul veacului trecut

  În ediţia 1998 a Festivalului Enescu s-a prezentat în concert opera Parsifal de Wagner, într-o interpretare unanim apreciată, şi atunci cu o orchestră germană şi atunci cu mulţi solişti de la Viena, directorul Staatsoper, Ioan Holender, remarcând că spre finalul celor 5 ore de muzică, în sală rămăseseră doar câţiva spectatori el însuşi recunoscând că o astfel de partitură nu este adecvată pentru a fi oferită publicului nostru în concert.

 • Tetralogia wagneriană, la final
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tetralogia wagneriană, la final

  După „Aurul Rinului“, „Walkiria“, „Siegfried“, ciclul Wagner se încheie cu „Amurgul zeilor“, duminică, 22 septembrie. Dirijorul Marek Janowski va conduce Orchestra Simfonică Radio din Berlin la Sala Palatului.

 • LIVE VIDEO „Walkiria” de R. Wagner, interpretată de Orchestra Simfonică Radio din Berlin, în direct pe adevarul.ro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  LIVE VIDEO „Walkiria” de R. Wagner, interpretată de Orchestra Simfonică Radio din Berlin, în direct pe adevarul.ro

  În această seară puteţi urmări, în direct pe adevarul.ro, a doua operă din Tetralogia „Inelul Nibelungului”, de Richard Wagner. „Walkiria”/ „Die Walküre” va fi prezentată, în premieră, la Bucureşti, la Festivalul „George Enescu” şi va fi interpretată de Orchestra Simfonică Radio din Berlin, condusă de dirijorul Marek Janowski.

 • „Walkiria“, cavalcada unui Wagner dezlănţuit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Walkiria“, cavalcada unui Wagner dezlănţuit

  Cea mai populară dintre componentele „Inelului Nibelungului“ va putea fi audiată astăzi, la Sala Mare a Palatului, în interpretarea Orchestrei Simfonice Radio din Berlin, dirijată de Marek Janowski.

 • Spectaculoasa Tetralogie a „vrăjitorului“ Richard Wagner
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectaculoasa Tetralogie a „vrăjitorului“ Richard Wagner

  Festivalul „George Enescu“ celebrează 200 de ani de la naşterea celebrului compozitor german, prezentând integral, în patru seri, la Sala Mare a Palatului, Tetralogia „Inelul Nibelungului“: „Aurul Rinului“, „Walkiria“, „Siegfried“ şi „Amurgul zeilor“.

Modifică Setările