Stiri despre vlad birzanu

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Când pe neaşteptate...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când pe neaşteptate...

  Nu sunt decât câteva luni de când Teatrul de Stat din Constanţa are o nouă conducere. Deocamdată, interimară. În frunte cu regizorul Erwin Simsensohn care are avantajul unui consistent şi cu rezultate trecut în managementul cultural de top.

 • Zece actori, despre Ziua Mondială a Teatrului. Alexandru Papadopol: „Dacă nu aş fi fost actor, aş fi fost pacient la ospiciu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece actori, despre Ziua Mondială a Teatrului. Alexandru Papadopol: „Dacă nu aş fi fost actor, aş fi fost pacient la ospiciu”

  Astăzi este ziua mondială a teatrului, prilej de sărbătorire a acestei arte în formele sale variate. Cu această ocazie, echipa teatrului Odeon a organizat tururi ghidate de actori în spaţiile în care, de regulă, publicul nu are acces. Mai mulţi actori au explicat pentru „Adevărul” ce înseamnă teatrul pentru ei sau ce ar fi fost dacă nu ar fi devenit actori.

 • Femei, psihoze, tăcere şi Facebook, pe scenele Festivalului Undercloud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femei, psihoze, tăcere şi Facebook, pe scenele Festivalului Undercloud

  Au trecut cinci zile de la debutul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru Independent Undercloud. Spectacolele de excepţie au umplut sălile, printre acestea numărându-se şi reprezentaţiile: „O femeie singură”, „Psycho”, dar şi spectacolele-lectură „Teoria tăcerii” şi „Facebook”.

Modifică Setările