Stiri despre visul lui gerontius

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Oratoriul „Visul lui Gerontius“ de Edward Elgar, difuzat online de Filarmonica „George Enescu“ şi de Ambasada Marii Britanii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oratoriul „Visul lui Gerontius“ de Edward Elgar, difuzat online de Filarmonica „George Enescu“ şi de Ambasada Marii Britanii

  Joi, 9 aprilie, de la ora 19.00, în saptămâna ce precede Paştele catolic, Filarmonica „George Enescu“ propune, în cadrul stagiunii online, oratoriul „Visul lui Gerontius“ de Edward Elgar. Orchestra şi Corul Filarmoniciii „George Enescu“ sunt conduse de dirijorul britanic Alexander Walker. Concertul va fi difuzat pe canalele online ale Filarmonicii şi pe contul de Facebook al Ambasadei Marii Britanii.

 • Elgar, un vis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elgar, un vis

  O iniţiativă fericită a Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti a făcut posibilă premiera naţională a unei capodopere a muzicii engleze: Visul lui Gerontius, compusă de Edward Elgar în 1900.

 • Capodopera lui Elgar,
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capodopera lui Elgar, "Visul lui Gerontius", interpretată în premieră la Ateneu

  Joi, 17 şi vineri, 18 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Român, Orchestra simfonicăa Filarmonicii "George Enescu", condusă de Alexander Walker, va avea în program oratoriul "Visul lui Gerontius" de Edward Elgar. Corul Filarmonicii "George Enescu "este pregătit de maestrul Iosif Ion Prunner.

 • Vara londoneză şi previziuni pentru o toamnă
bogată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vara londoneză şi previziuni pentru o toamnă bogată

  Să lansezi un disc care cuprinde muzică de esenţă filosofico-religioasă în toiul verii, poate părea o eroare. Nu şi dacă protagonist este Daniel Barenboim şi lucrarea de pe disc este semnată de un cunoscut compozitor englez, iar lansarea discului precede cele două concerte pe care Barenboim le-a dirijat în festivalul londonez BBC Proms.

Modifică Setările