Stiri despre upgrade

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dezbatere despre „Industria 4.0”: acest upgrade salvator pentru România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezbatere despre „Industria 4.0”: acest upgrade salvator pentru România

  Aşa-numita Industrie 4.0, pe val în ţările partenere şi în pieţele în care concurăm, este, în România, o realitate încă sporadică. Aceasta, în condiţiile în care singura şansă de dezvoltare a întregii economii este tehnologizarea, în acord cu viitorul iminent al economiei europene şi mondiale.

 • VIDEO Premieră mondială în Shanghai: Porsche prezintă noul Macan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Premieră mondială în Shanghai: Porsche prezintă noul Macan

  Porsche a prezentat noul Macan în Shanghai. SUV-ul compact a fost un mare succes încă de la lansarea sa în 2014, iar acum a fost semnificativ îmbunătăţit în ceea ce priveşte designul, confortul, soluţiile de conectivitate şi dinamica de condus – astfel, Macan rămâne modelul sport de referinţă din segmentul său.

 • Jeep Renegade primeşte un upgrade la jumătatea carierei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jeep Renegade primeşte un upgrade la jumătatea carierei

  La debutul din 2014, Jeep Renegade a consemnat nu doar extinderea gamei Jeep ci şi debutul mărcii americane în segmentul B-SUV. Renegade este, de asemenea, primul SUV Jeep construit în Italia, la uzina Melfi SATA.

 • Este posibil ca o categorie socială de elită  să ne facă nemuritori?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Este posibil ca o categorie socială de elită  să ne facă nemuritori?

  Dacă ai sta prost cu vederea, ai purta ochelari? Dacă unul dintre organele din trup nu ţi-ar mai funcţiona, ai apela la un transplant? Dar şi dacă ai dori să ai un unghi de 360 de grade de vedere? Ai fi de acord să îţi implantezi un ochi la ceafă? Ei bine, „supraomul” lui Nietzsche pare să fi fost reînviat de transhumanişti. Ei sunt membrii unei mişcări hotărâte să ridice capacităţile umane la un alt nivel.

 • Începe marea migrare spre Windows 10. Când vei putea instala noul sistem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe marea migrare spre Windows 10. Când vei putea instala noul sistem

  Cu doar câteva luni până la lansarea oficială a Windows 10, cele mai importante informaţii despre noul sistem de operare ajung online. De asemenea, utilizatorii au fost notificaţi că pot să-şi rezerve o copie. Potrivit informaţiilor oficiale, Windows 10 va sosi pe 29 iulie.