Stiri despre tudor prodan

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • CRONICĂ „Stage Dogs“, în regia lui Florin Piersic Jr., comedia conştientizării. Cât teatru, atât sacrificiu nevăzut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ „Stage Dogs“, în regia lui Florin Piersic Jr., comedia conştientizării. Cât teatru, atât sacrificiu nevăzut

  ”Stage Dogs”, în regia lui Florin Piersic Jr., cu el şi cu Marcel Iureş în distribuţie, a avut premiera la Teatrul Act, săptămâna trecută. După o piesă de David Mamet, ”Stage Dogs” este un spectacol în care actorii îşi joacă propria condiţie, şi în care, într-o atmosferă specifică filmelor noir din anii '40, cu improvizaţii de jazz între scene, este prezentată tensiunea dintre două generaţii de actori în culisele unui teatru.

 • CRONICĂ Radu Iacoban, omul care regizează „Constelaţii“, arată în ce feluri se poate trăi aceeaşi iubire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ Radu Iacoban, omul care regizează „Constelaţii“, arată în ce feluri se poate trăi aceeaşi iubire

  Weekend-ul acesta, la Teatrul Act, a avut loc premiera spectacolului „Constelaţii”, în regia lui Radu Iacoban, cu scenografia semnată de Tudor Prodan, şi cu regizorul şi Ana Ularu în rolurile principale, după textul lui Nick Payne. Spectacolul spune povestea felului în care se întâlnesc o femeie şi un bărbat, a felului în care ajung să fie împreună, însă cu toate variantele acestei poveşti de iubire.

 • Viaţa ca
subiect de breaking news
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa ca subiect de breaking news

  Cele câteva zile petrecute la ediţia a X a a Festivalului Zile şi nopţi de teatru la Brăila mi-au îngăduit să văd spectacolul cu piesa Când timpul nu se mişcă de Donald Margulies, montat de Vladimir Anton la sala Studio a Teatrului Odeon  din Bucureşti. Spectacolul fiind proiectul câştigător al concursului Tineri regizori-Texte contemporane, ediţia a treia.

Modifică Setările